Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BRESCIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Brescia – Beste rater med Auto Europe

  Hos Auto Europe finner du garantert en perfekt leiebil i Brescia! Brescia ligger mellom Gardasjøen og foten av alpene og er en gammel industriby med mye historie. Blant annet er de berømte Beretta-pistolene produsert her. Brescia har en liten og historisk bykjerne som lett utforskes til fots.

  Brescia er kjent for sitt yrende natteliv og du finner mange trendy utesteder rett utenfor byen. Det er enklest å utforske det vakre området rundt Brescia med bil. Pass på at du tar turen til Iseosjøen eller Gardasjøen og besøk Franciacorta vindistrikt. Denne historiske byen har mange bygninger som stammer fra romertiden, sett av tid til Tempio Capitolino. Det er også anbefalt på det varmeste å dra på sykkel- eller gåtur i alpene. Brescia har også et bugnende shoppingdistrikt og mange fantastiske matopplevelser som venter. Auto Europe ordner gjerne din bilutleie i Brescia og kan hjelpe deg til å planlegge en road trip i Sør-Tyrol eller rundt Gardasjøen!

  Trafikk

  Vær obs på ZTL Zona Traffico Limitato zones når du kjører din leiebil i Brescia, dersom du ved et uhell kjører gjennom en eller flere av disse vil du bli ilagt bøter. Som i mange andre byer kan det være travelt i rushtiden.

  Parkering

  Det er en rekke parkeringshus og parkeringsplasser i Brescia. Dersom du bor på hotell er det verdt å sjekke om de har egen hotellparkering men du finner alltids et sted å sette leiebilen din i Brescia.

  Geografisk informasjon

  Brescia ligger med Iseosjøen i vest og Gardasjøen i øst. Brescia har et fuktig subtrorisk klima. I de varmeste månedene ligger temperaturene mellom 27°C og 30°C. Det er 52 km til Bergamo, 96 km til Milano, 70 km til Verona, 181 km til Venezia og 552 km til Roma.

  Flyplasser i nærheten av Brescia

  Brescia Flyplass
  Ligger 22 km fra Brescia.
  Hjemmeside: www.aeroportobrescia.it
  Telefon: +39 030 965 6511

  Verona Flyplass
  Ligger 50 km fra Brescia.
  Hjemmeside: www.aeroportoverona.it
  Telefon: +39 045 809 5666

  Milano Linate Flyplass
  Ligger 84 km fra Brescia.
  Hjemmeside: www.milanolinate-airport.com
  Telefon: +39 02 232323

  Milano Malpensa Flyplass
  Ligger 137 km fra Brescia.
  Hjemmeside: www.milanomalpensa-airport.com
  Telefon: +39 02 232323 

  Bergamo Flyplass
  Ligger 53 km fra Brescia.
  Hjemmeside: www.milanbergamoairport.it
  Telefon: +39 035 326323

  Offentlig Transport

  Tog
  Du kan nå Brescia med tog, alt fra Eurostar til reginale tog. Togstasjonen ligger på Via Vincenzo Foppa, rett over gaten for busstasjonen.

  Undergrunn>
  Brescia er den minste byen i verden med eget undergrunnsystem. Det stod ferdigstilt i 2013 og tar deg komfortabelt og effektivt rundt i byen.

  Buss
  Det går bussruter over hele Brescia. Autobus systemet fungerer best i bykjernen, mens dersom du skal ut av byen er det best å dra med bil.

  Taxi
  Det er mange drosjer i Brescia, bestill en eller stopp en ledig på gaten.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Brescia