Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BARI

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Bari – Beste rater med Auto Europe

  Havnebyen Bari ligger ved Sør-Italias kyst, og har mange spennende severdigheter. Vakre katedraler, blått hav, mandel- og oliventrær er noen av byens kjennetegn. Bari er også stedet for den som liker utendørsaktiviteter som for eksempel sykling, seiling, dykking og surfing. En tur til Italia er heller ikke komplett uten å nyte av den fantastiske maten, så ta en tur på en av Baris mange restauranter og nyt av det italienske kjøkkenet. Byen har en havn der det går ferger til andre feriedestinasjoner som blant annet Hellas, Montenegro og Kroatia. Auto Europe har vært i bransjen i mer enn 60 år, og vi kan tilby de mest konkurransedyktige prisene på leiebiler i Bari. Vårt gode samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere gjør at vi har en stor bilpark der du enkelt kan finne den leiebil i Bari som passer både dine reiseplaner og din lommebok. Kontakt Auto Europe i dag!

  Trafikk

  Kjørestilen i Bari er, som i andre steder i Italia, noe aggressiv til tider. Men ta det bare rolig og hold god avstand til andre biler så skal det gå bra. De generelle fartsgrensene i Italia er 50 km/t i tettbygde områder, 110 km/t på landeveier og på motorveier er det 130 km/t. Følg alltid trafikkskiltenes anvisninger. Det er gode motorveisforbindelser til Bari. Noen deler av byen er i visse tidsperioder stengt for biltrafikk.

  Parkering

  Det er forskjellige fargesoner når det kommer til parkering i Bari. I grønn sone, zona verde, er det forbudt å parkere mellom 08:00-09:30 og 14:30-16:00 på hverdager. I blå sone, zona disco, kan du kun parkere i 1 time hvis du har en p-skive, og denne kan du få kjøpt på bensinstasjoner. Gjelder i tidsrommet 09:00-14:30 og mellom 10:00-18:00. Les alltid parkeringskilt nøye for mer informasjon gjeldende tids- og parkeringsrestriksjoner der du ønsker å stå. Det anbefales å ikke parkere ved havnen, da det er en del biltyverier der. Sjekk med ditt hotell hvis de har parkeringsplasser for sine gjester.

  Geografisk informasjon

  Bari ligger i sør-øst Italia, ved Adriaterkysten, like ved der det italienske fastlandet går over til halvøya Salento. Provinsen som Bari ligger i heter Apulia, og er det området i Italia som har minst fjellområder. Bari har 320 000 innbyggere, og her er det et middelhavsklima med mild vinter og varm, tørr sommer. Fra Bari så kan man kjøre til andre flotte destinasjoner i Italia. Det tar litt mer enn 1 time til Taranto (95 km), 2,5 time til Napoli (258 km) og 4,5 time (463 km) til Roma. pLanlegg en road trip langs Amalfikysten herfra.

  Flyplass

  Bari flyplass
  Ligger 8 km fra Bari.
  Hjemmeside: www.aeroportidipuglia.it/homepagebari
  Telefon: +39 (0) 80 580 0357

  Offentlig transport

  I Bari så finnes det følgende transport alternativer: buss, tog, ferge og taxi. Buss sentralen ligger på Piazza Aldo Moro, og bussene tar deg rundt Bari og omegn. Det er også busser som tar deg til større italienske byer som Napoli og Roma. Baris togstasjon ligger like ved busstasjonen (Piazza Aldo Moro), og herfra kan du ta tog til mange italienske byer. Det er 300 tog som ankommer og avgår fra stasjonen daglig. Det finnes ekspresstog som går til blant annet Roma og Napoli. Fra Baris havn kan du ta ferger over til blant annet Kroatia, Albania, Hellas, Montenegro, Tyrkia og Serbia. I Bari så finnes det et antall forskjellige taxiselskaper. Det er lettest å finne taxier ved sentralstasjonen og ved turistområder.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Bari Flyplass

  Turistinformasjon Bari