Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I OLBIA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Olbia – Beste pris garantert

  Sardinia er en populær feriedestinasjon med mange koselige byer, flotte strender og deilig klima. En av øyas flotte byer er Olbia. Med en leiebil i Olbia får du friheten til å utforske alle kriker og kroker i denne sjarmerende byen, i tillegg til resten av denne italienske øya. Olbia er en havneby med mange koselige gater, restauranter, butikker og selvfølgelig også mange flotte strender. Tar du turen til gaten Corso Umberto kan du shoppe i de mange butikkene, og på Piazza Regina Margherita kan du spise sjømat på en koselig uteservering. I Olbia finner man de to flotte kirkene Basilica di San Simplico og Chiesa di San Paolo, og et arkeologiske museum der du kan lære deg mer om øyas historie. Auto Europe guider deg frem blant de ledende utleiernes priser og hjelper deg med å skreddersy din leie på Sardinia!

  Trafikk

  Bilutleie i Olbia er enkelt da du kan hente din bil på Olbia flyplass eller på et bykontor. Det er fine veier på Sardinia og det kreves ingen veiavgifter. Hvor mye trafikk det er, er avhengig av hvilken tid på året det er. Høysesong skaper mer trafikk. På denne italienske øya er promillegrensen 0,8‰.

  Parkering

  I sentrum er det begrenset med gateparkering. I blå soner er det kun tillatt å stå hvis man har en P-skive og makstiden er på 1 time. Det er kun tillatt å parkere på høyre side av veien.

  Geografisk informasjon

  Sardinia ligger i Middelhavet, vest for det italienske fastlandet, og har over 1800 km med kystlinje. Byen Olbia ligger på nordøstre delen av Sardinia, på Smaragdkysten. Øya nyter av varme, tørre somre og milde vintre. Det er ingen tidsforskjell mellom øya og Norge. Fra Olbia er det 29 km til San Teodoro, 96 km til Castelsardo, 103 km til Sassari, 135 km til Bosa, 137 km til Alghero og 274 km til Cagliari.

  Flyplass

  Olbia flyplass
  Ligger ca. 3 km fra Olbia.
  Hjemmeside: Olbia flyplass
  Telefon: +39 0789 563 444

  Cagliari flyplass
  Ligger ca. 10 km fra Olbia.
  Hjemmeside: Cagliari flyplass
  Telefon: +39 070 211 211

  Offentlig transport

  Buss
  ARST er busselskapet som kjører rundt Sardinia.

  Ferge/Båt
  Fra Olbia går det ferger til de italienske byene Civitavecchia, Genoa, Livorno og Piombino. Fra Sardinia kan man også ta båt og ferge til Italias, Spanias og Frankrikes fastland.

  Tog
  Byen sentralstasjon er Olbia Stazione FS, og du kan ta tog til større byer på øya.

  Taxi
  Det er mulig å ta taxi på Sardinia.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Olbia Flyplass