Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I TREVISO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Treviso til beste priser

  I Treviso får du oppleve det ekte Italia. Treviso ser langt mindre turisme enn sin nabo Venezia, og er derfor det perfekte stedet å slappe av, spasere langs Buranelli kanalen og gater av rosa brostein og nyte freden. Prisene er langt fra like høye som i Venezia, og det å bo her og ta dagsturer til Venezia er høyst mulig med din leiebil i Treviso. Byens sentrum er omkranset av en bymur og bak den finner du vakre kirker, små kanaler og vannveier med møllehjul og vakre Palazzi. Besøk San Francesco kirke der Petrarchs datter og Dantes sønn sover på sine steinsenger. Treviso er opprinnelsesstedet til proseccovin og desserten tiramitsu, så om du er spesielt glad i det ene eller det andre er det alene en grunn til å dra til Treviso sine fredfulle omgivelser. Pass på at du også besøker vingårdene utenfor byen. Auto Europe hjelper deg gjerne med å finne den perfekte leiebilen for dine behov.

  Trafikk

  Som i alle andre byer hender det at det er mye trafikk i Treviso. Noen deler av gamlebyen er stengt for trafikk, og det er mange enveiskjørte gater. Den Italienske kjørestilen er litt mer aggressiv enn i Norge så følg med på skiltingen og følg trafikken. Promillegrensen i Italia er 0,05%. I Italia er Fartsgrensene: 130 eller 110km/t på motorveier avhengig at størrelse (følg med på skiltingen), 90 km/t på lokale veier, og 50 km/t i bebyggede områder. Som i Norge er det påbudt med bilbelte i Italia.

  Parkering

  Det er flere parkeringsplasser rundt i Treviso; Piazza Vittoria, Piazza Duomo og Piazza santa Maria Maggiore for å nevne noen (2 EUR pr time). På Vitale Fratelli Cairoli og Via Giovanni Boccaccio finner du gratis parkering.

  Geografisk informasjon

  Treviso har et mildt klima og gjennomsnittstemperaturen ligger på rundt 26-28°C om sommeren og mellom 4 og -1 °C om vinteren. Det er mange andre byer du kan se og oppleve med en bilutleie i Treviso, byen ligger bare 30 km fra Venezia, 40 km fra Padua, 50 km fra Vicenza, 295 km fra Milano og 137,8 km fra Verona.

  Flyplassen i Treviso

  Treviso Flyplass
  Ligger 3 km fra Treviso.
  Hjemmeside: www.trevisoairport.it
  Telefon: +39 0422 315111

  Offentlig Transport

  Tog
  Togruter finner du på Trentalia sine hjemmesider. Togstasjonen ligger midt i Treviso og det går tog til Roma, Firenze, Pisa, Bergamo og Napoli for å nevne noen.

  Buss
  Buss i Treviso koster 1 EUR og billettene er gyldig i 75 min fra de blir stemplet. Du kan kjøpe bussbiletter i de fleste hotellresepsjoner. Merk at bussene slutter å gå kl 21:30.

  Taxi
  Taxi i Treviso er rimeligere enn mange andre steder i Italia og sjåførene er hjelpsomme. Taxi er en fin måte å komme seg fram på når bussene slutter å gå. Du kan bestille taxi over telefon eller sms.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Treviso

  Leiebil fra Treviso Flyplass