Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ OLBIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Olbia flyplass med Auto Europe

  Å booke en leiebil fra Olbia flyplass med Auto Europe er det første steget til å få en komfortabel ferie på Sardinia. På vår hjemmeside så kan du finne gode tilbud på leiebiler som passer både for deg som er på businessreise eller på ferie. Vi kan også tilby leie av luksusbil. Hos Auto Europe så er det du som kunde som velger drivstoffpolicy, forsikringsalternativ og utleier. Hos oss er det enkelt å sammenligne utleiere, bilkategorier og priser, alt for at du enkelt skal kunne finne din perfekte leiebil.

  Flyplassinformasjon

  Olbia Costa Smeralda Airport (OLB)
  Offisielt navn: Olbia Costa Smeralda Airport
  Adresse: Aeroporto Costa Smeralda, 07026 Olbia Olbia-Tempio, Italy
  Beliggenhet: Flyplassen ligger ca. 4,8 km sør-øst for Olbia sentrum.
  Flyselskaper: Air Berlin, EasyJet, Meridiana, Lufthansa Regional, British Airways, AirBaltic og Thomas Cook Airlines.

  Terminaler

  Olbia flyplass har én terminal som har både ankomst- og avgangsområdet i samme bygning. Du finner check-in og sikkerhetskontrollen i første etasje, og de fem utgangene kommer du til både fra underetasjen og førsteetasjen. Bagasjeområdet og hittegodsskranken ligger også i første etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleierne på Olbia flyplass finner du i bilutleieterminalen (Terminal Autonoleggi), som ligger ca. 50 meter fra passasjerterminalen. På din voucher fra Auto Europe står det hvilken utleier du skal til. Gå til skranken og vis førerkort, voucheren fra Auto Europe og ditt kredittkort for depositumet. Før du kjører så sjekk leiebilen for skader som ikke har blitt notert av utleieren. Husk å lever tilbake bilen med enten full eller tom tank, avhengig av hvilken drivstoffpolicy du har valgt. Planlegg nok med tid for levering av leiebilen slik at du rekker flyet.

  Utleier Åpningstider
  Europcar Man-søn: 08:00 - 23:00
  Hertz Man-søn: 08:30 - 23:00
  Maggiore Man-søn: 08:30 - 14:00 og 15:30 - 23:00
  Sixt Man-søn: 09:00 - 13:00 og 16:00 - 19:30
  Thrifty Man-søn: 08:00 - 23:00

  Flyplassens fasiliteter

  På Olbia flyplass så finnes alt du kan trenge når du venter på ditt fly. Minibanker finner du i første etasje, og Bank of Sardinia ligger i andre etasje. Flyplassens informasjonsskranke ligger i første etasje. Her finner du også et spennende utvalg av butikker, og flyplassens to restauranter. For de yngre reisende så er det i første etasje stellerom og en Baby Club.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Hvis du leier en bil fra Olbia flyplass så har du mange muligheter for flott sightseeing, fra flyplassen er det enkelt å ta seg til hjertet av Sardinia. Me leiebil så tar du deg til Olbia city på rundt 10 minutter. Hvis du kjører sør-øst på SS131 fra Olbia til Oristano, og videre sør over på E25, gjennom det vakre sardinske landskapet så vil du tilslutt komme til øyas hovedstad Cagliari. Turen tar tre timer. Havnebyen Alghero ligger kun to timer vest for Olbia. Ta frem kartet og utforsk den flotte øya Sardinia helt i ditt eget tempo.

  Offentlig transport på Olbia flyplass inkluderer buss, tog og taxi. Buss 2 og 10 tar deg til Olbia city, og går hvert 20:e minutt. Foruten regionale busser, så finnes det også busser som tar deg til større byer på Sardinia som Alghero, Cagliari, Palau og Orosei. Selv om det ikke er en togstasjon på selve flyplassen så finnes det buss som tar deg til nærmeste togstasjon i Olbia. Ta buss 2 eller 10 og gå til Via Gabriele D´Annunzio holdeplassen og herfra vil du se togplattformene. Togene kan ta deg til et flertall større byer på Sardinia. Taxiparkeringen ligger rett foran flyplassens terminal.

  Parkering

  Lang- og korttidsparkering finner du foran terminalen. Parkeringsbilletter hentes ved inngangen, og du betaler når du skal dra. I Olbia finnes det gateparkering. Du betaler i en parkeringsautomat. Les skilt nøye for å unngå bot.

  Nyttige linker

  Olbia Flyplass hjemmeside