Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ FIRENZE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Firenze flyplass - Book og spar

  Firenze er hovedstaden i den italienske provinsen Toscana. Vakre Firenze har kunst i verdensklasse, og på byens museer og i historiske bygninger kan du med egne øyne se verk fra kunstnere som Michelangelo, Raphael og Da Vinci! Etter en lang dag med mange aktiviteter og opplevelser kan du sette deg på et kafé på torget Piazza di Santo Spirito. Nyt av en kopp espresso og noen kuler gelato, italiensk is som sies å være spesielt god akkurat her i Firenze.

  En leiebil i Firenze gir deg fleksibiliteten til å både kunne utforske Firenzes koselige gater og det herlige toskanske landskapet. Nyt av friheten og fleksibiliteten i en leiebil booket hos Auto Europe! Hva med en road trip i Toscana?

  Flyplassinformasjon

  Firenze flyplass (FLR)
  Offisielt navn: Aeroporto di Firenze, engelsk: Florence Amerigo Vespucci Airport
  Adresse: Via del Termine, 11, 50127 Firenze, Italia
  Beliggenhet: 4 km fra Firenze.
  Flyselskaper: AirBerlin, AirDolomiti, AirFrance, Alitalia, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Cityjet, Ethiad Regional, Hop, KLM, Lufthansa, Meridiana Fly, Niki Fly, Swiaa International Airlines, Silver Air, Vueling, Iberia og Blue Air.

  Terminaler

  Firenze flyplass har én terminal, og herfra går det fly til både nasjonale og internasjonale destinasjoner.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Firenze flyplass finner du like ved terminalbygningen, nærmere bestemt på gaten Via del Palagio degli Spini. Det går en shuttlebuss hit hvert 20:e minutt.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 08:30-23:00
  Budget 08:00-23:00
  Europcar/Keddy 08:00-23:30
  Firefly Man-lør: 08:30-23:30
  Søn: 09:30-23:30
  Locauto 08:00-23:00
  Maggiore 08:30-23:30
  Sicily By Car 08:30-22:30
  Sixt Man-lør: 08:30-21:30
  Søn: 08:30-13:00 og 16:00-20:00
  Thrifty 08:30-23:30

  Flyplassens fasiliteter

  Firenze flyplass har en bokhandel, noen klesbutikker, en taxfree og to valutakontor. Den som er sulten kan gå til en av de to restaurantene. En ligger i ankomsthallen og den andre finner du i avgangshallen. Flyplassen har et lounge-område (Masaccio Lounge), og den ligger i andre etasje.

  Transport

  Bil
  Det tar ca. 15 minutter å kjøre bil til Firenze sentrum. For å ta deg til Bologna så følger du veiene A1/E53 nordover, og denne turen er på ca. 100 km. Til Rimini er det 220 km, til Roma er det 290 km og til Milano er det 300 km.

  Buss
  Busselskapet Volainbus tar deg til sentrale Firenze, og turen tar ca. 30 minutter. Selskapet Cap-Autolinee tar deg til byen Prato.

  Taxi
  Å ta taxi fra flyplassen til Firenze sentrum tar et kvarter.

  Parkering

  Flyplassen har to parkeringsområder, P1 (korttidsparkering) og P2 (langtidsparkering). I Firenze kan du velge mellom å parkere på gaten eller i et parkeringshus. Se opp for ZTL-soner (Zona Traffico Limitato), i disse er det begrenset adgang for bilister. Hvis du ikke har tillatelse å kjøre der så kan du forvente deg en meget saftig bot! Gateparkeringen er delt inn i forskjellige farger. Hvit betyr at det er en parkeringsplass for de som bor der, gul betyr at det er en handikapparkering, og i de blå er det tillatt for alle å stå.

  Nyttige Linker

  Firenze Flyplass