Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ANCONA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Ancona Flyplass med Auto Europe

  Oppdag den pittoreske kysthovedstaden i Marche-regionen med en leiebil fra Ancona Flyplass. Ancona ligger på den idylliske Adriaterhavskysten og er kjent for sitt yrende havn, historiske severdigheter og er omgitt av hvite sandstrender. Selv om byen nylig er oppdaget av turistene, er Ancona full av italiensk kultur og gjemte skatter overalt hvor du ser. Mange flotte aktiviteter og dagsturer ligger også innen kjøreavstand med leiebil, så sørg for å besøke Pescara eller Roma hvis tiden tillater det. Auto Europe tilbyr førsteklasses service og leiebil over hele verden. Hvis du henter din leiebil direkte fra flyplassen, vil du være i stand til starte ferien din så snart du ankommer. Med et utvalg av pålitelige leverandører i Ancona, er vi i stand til gi deg de beste prisene, med biler som passer for alle feriegjesters behov.

  Flyplassinformasjon

  Ancona Internasjonale lufthavn (AOI)
  Offisielt navn: Marche Airport
  Adresse: Piazzale Sandro Sordoni, 60015 Falconara Marittima AN, Italia
  Flyselskaper: Lufthansa, Alitalia, Ryainair, Volotea, Blu-express og Vueling.

  Terminaler

  Ancona Flyplass har bare en passasjerterminal, så å finne veien er lett. Det er en av de minste flyplasser i Italia!

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Ancona flyplass er lett ettersom det er disker rett i terminalen! Husk å lese vilkår og betingelser nøye og ta med voucher.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 09:00-23:30
  Europcar 08:30-19:00
  Hertz 08:30-19:00
  Thrifty 08:30-19:00

  Flyplassens fasiliteter

  Da Ancona Flyplass er ganske liten den bare har et begrenset utvalg av fasiliteter tilgjengelig. Du vil finne minibanker, et par spisesteder, vinmonopol, informasjonsskranken og duty-free her. Offentlig WIFI er tilgjengelig.

  Transport

  Togene går til Ancona fra Castelferretti Stasjon, som ligger rett utenfor flyplassterminalen. Reisetiden til byen er rundt tjuefem minutter med din leiebil fra Ancona flyplass. Conerobus kjører rutebusser som forbinder flyplassen til Ancona og vice versa og tjenestene korresponderer med flyplassens ankomster og avganger. Taxier er også tilgjengelig, men vær oppmerksom på at selv om byen ikke ligger langt fra flyplassen, kan prisene være ganske høye.

  Parkering

  Ancona tilbyr to parkeringsplasser, gatenivåparkering for korte stopp og en multi-level parkeringsplass for lengre opphold. Pre-booking er vanligvis ikke nødvendig ettersom det er nok av plasser.

  Nyttige Linker

  Ancona Flyplass Hjemmeside


  Mer information om Ancona flygplats

  Ancona Flyplass
  Piazzale Sandro Sordoni
  Falconara Marittima AN, Italy, 60015

  IATA-kode: AOI
  IACO-kode: LIPY
  Wikipedia Page
  Breddegrad: 43.6156
  Lengdegrad: 13.3620

  Generell informasjon: Ancona flyplass ligger i Ancona, Italia. Den ligger et lite stykke vest for Ancona og nås lett med leiebil.