Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ VERONA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Verona flyplass – Beste pris garantert

  Vi begynte som en 10 manns bedrift, og over de seneste 56 årene har Auto Europe vokst og blitt en nøkkelleverandør på bilutleiemarkedet. Med over 24 000 avhentings destinasjoner i 180 land. For å kunne gi våre kunder den beste servicen til de mest konkurransedyktige prisene, så samarbeider vi med ledende bilutleiere, både lokale og internasjonale. Dette gjør at vi har en stor og moderne bilpark, tilgjengelig på et flertall destinasjoner i Europa, inkludert Verona flyplass. Verone flyplass er det perfekte utgangspunkt for en road trip i Sør-Tyrol.

  Flyplass informasjon

  Verona Airport (VRN)
  Offisielt navn: Verona Villafranca Airport.
  Italiensk: Aeroporto di Verona-Villafranca. Også kjent som Valerio Catullo Airport.
  Adresse: Caselle di Sommacampagna Province of Verona, Italia
  IATA Code: VRN
  Beliggenhet: Ligger ca. 4,8 km sørvest for Verona
  Flyselskaper på Verona flyplass: Det er 22 flyselskaper som går fra Verona flyplass, blant annet KLM, Lufthansa og Air France.
  Telefon: +39 045 809 5666

  Utleier Åpningstider
  Avis 09:00 - 23:00
  Hertz 09:00 - 23:00
  Europcar 09:00 - 23:00

  Terminaler

  Det er to terminaler på Veronas flyplass, en for ankomst (Terminal 2) og en for avganger (Terminal 1). I første etasje i Terminal 1, finner du check-in skranker og tax-free shopping. Her finner du også VIP loungen, et kapell og politistasjon.

  Terminal 2 har et antall caféer, hvor du kan ta deg noe å spise etter at du har landet. Her finner du også informasjonskontoret. Utenfor ankomsthallen stopper Aerobus, som tar deg til Verona togstasjon. Verona flyplass er åpent hele døgnet.

  Opphenting og avlevering av leiebil

  De fleste bilutleiekontorene finner du i Terminal 2 (Ankomst). På første siden på din voucher, under "Opphentings informasjon", står det hvilken bilutleier du har booket med. Vær oppmerksom på at i Italia kan du komme over noe som heter "Auto Europa". Selv om logo og navn er like, så er Auto Europa og Auto Europe to forskjellige selskaper, så det er ikke sikker Auto Europas sin skranke er den du skal til. Sjekk din voucher for å finne ut hvem du har booket bil hos.

  Når du booker bilen din gjennom vår hjemmeside eller gjennom å ringe oss, så er det meget viktig at du informerer oss om ditt flight nummer, for å kunne vite hvis flyet skulle være forsinket. Vær oppmerksom på at selv om du har informert om ditt flightnummer, så anbefaler vi at du kontakter den lokale utleieren hvis flyet ditt er forsinket eller innstilt. Du finner kontaktinformasjonen til de du har booket med på første siden på din voucher.

  Flyplass informasjon

  Terminal 1 (avganger) har et flertall butikker og restauranter/caféer, og mange av disse er etter sikkerhetskontrollen. Det finnes også en førstehjelpstasjon, åpen 24/7, rett utenfor avgangshallen. Det er Wi-Fi over hele flyplassen, tilgang for €1 per time. I VIP loungen, første etasje, er den gratis. Gugliemo systemet brukes på flyplassen for Wi-Fi, brukes også over hele Verona, og du kan bruke det gratis når du har dekning.

  Transport/Hvordan komme seg til flyplassen

  Verona sin flyplass ligger ca. 12km fra sentrum. Det er to motorveier som tar deg til og fra flyplassen, A22 og A4. Om du kjører til Verona, trenger du ikke ta disse, men du kan ta SS62 og så svinge in på Tronco T4-T9, som tar deg til byen. Turen tar ca. 15min, avhengig av trafikken.

  A4 tar deg til Brescia (74km), Padua (87km), Bergamo (115km) og Venezia. A22 tar deg til Trento (96km), Modena (104km) og Bologna (136km). Du kan også ta A22 til den Østerrikske grensen og reise til Innsbruck, som er kun 270km unna (turen tar ca. 2,5 time). Vennligst vær oppmerksom på at hvis du planlegger å krysse grensen med din leiebil, så må du informere Auto Europe om dette når du booker. Noen ganger kan det tilkomme et ekstra gebyr.

  Om du ikke skal hente din leiebil på Verona flyplass, men på et bykontor, så er det andre måter å komme seg til Verona. Rett utenfor ankomsthallen er det busstopp. Aerobus tar deg til Veronas togstasjon (ligger sentralt), og går hvert 20:e minutt, alle dager. Det finnes også shuttle busser som går til Mantua fire ganger om dagen, også tilbake til flyplassen. For mer informasjon angående å kjøre i Italia, klikk her.

  Parkering

  Det er fire parkeringsområder på Veronas flyplass: Stop & Go, Premium, Medium to Long Stay og Low Cost. De første fem minuttene er gratis på alle disse, og de tre første timene koster det samme på alle. Stop & Go parkeringer tillater kun 3 timers parkering.

  Det er et enkelt betalingssystem. Når du kjører in på parkeringsområdet så får du en billett, som du spare på under oppholdet. Når du skal forlate parkeringen så kan du enten betale hos betalingskranken ved inngangen på Terminal 1 (avgang) eller inne på Terminal 2 (ankomst). Her kan du også få billetten stemplet slik ar du kan så bruke billetten for å forlate parkeringen.

  Andre linker

  Turistinformasjon Verona Lufthavn

  Verona lufthavn hjemmeside