Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ VENEZIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Venezia flyplass - Book og spar

  Venezia er en romantisk by fordelt på 118 mindre øyer, og med over 400 broer som binder dem sammen. Med fler kanaler enn gater så er Venezia en helt unik destinasjon som bare må ses med egne øyne! Planlegger du å ta en lengre road trip i Italia? Flyplassens beliggenhet gjør det enkelt å ta seg til blant annet Bologna, Verona og Milano. Vi kan også anbefale et besøk i Roma (535 km) på landets vestkyst, Bari (825 km) på østkysten eller øya Sicilia (1210 km) som ligger ved Italias tåspiss. Gjør din lommebok en tjeneste, velg Auto Europe når du trenger en leiebil fra Venezia flyplass!

  Flyplassinformasjon

  Venezia flyplass (VCE)
  Offisielt navn: Aeroporto di Venezia, Aeroporto Marco Polo Tessera, engelsk: Venice Airport
  Adresse: Viale G. Gallilei 30/1, 30173 Tessera, Venezia, Italia
  Beliggenhet: 13 km fra Venezia.
  Flyselskaper: Det er 50 flyselskaper på denne flyplassen og disse flyr til/fra 34 land. Norwegian flyr hit fra Oslo.

  Terminaler

  Venezia flyplass har én terminalbygning. Flyplassen har avgangshallen i andre og tredje etasje, og ankomsthallen ligger i første etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Venezia flyplass finner du i ankomsthallen. Leiebilsparkeringen Rent a Car Park ligger bak parkeringsområdet Park2.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 07:30-23:00
  Budget Man-søn: 06:30-23:59
  Enterprice Man-søn: 06:30-23:00
  Europcar/Keddy Man-søn: 07:30-23:00
  Firefly Man-søn: 08:30-12:00
  Goldcar Man-søn: 07:30-23:00
  Hertz Man-søn: 06:30-23:59
  Locauto Man-søn: 06:30-23:00
  Maggiore Man-søn: 07:30-23:00
  Sicily by Car Man-søn: 08:30-12:00
  Sixt Man-søn: 07:30-23:00
  Thrifty Man-søn: 06:30-23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Det finnes hele 13 barer og kaféer fordelt på flyplassens tre etasjer. Det er også tre restauranter i andre etasje, og en i tredje etasje. Flyplassen har et bra utvalg av butikker, og disse ligger i både andre og tredje etasje. Enten du ønsker å kjøpe en parfyme til din kjære, leker til barna eller et nytt plagg til deg selv - du finner det på Venezia flyplass! Det er gratis å logge seg på flyplassens wi-fi, Boing Hotspot. Andre fasiliteter på flyplassen inkluderer Concierge-service, en VIP-lounge, tre reisebyråer, et turistkontor, to minibanker og fire valutakontor.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Bil
  Hvis du skal til Venezia så kjører du ut på vei SS14. Etter ca. 8 km svinger du inn på SS11 som tar deg til øyene. Motorveiene A3 og A14 tar deg til Bologna. Til Milano er det 300 km, til Rimini er det 270 km og til Trieste er det 150 km.

  Buss
  Det er et bra bussnettverk fra flyplassen. Busselskapet ATVO tar deg til Treviso og Veneto. FSBusitalia kjører til Montegrotto, Abano og Padua. Cortina Express tar deg til fjellområdene. Busselskapet ACTV kjører til Venezia Piazzale Roma, sentrale Mestre og Mestre sin togstasjon. Det er også et antall private båtselskaper på flyplassen som tar vannveien til de forskjellige destinasjonene.

  Tog
  De nærmest togstasjonene er Venezia Mestre (16 km) og Venezia Santa Lucia (13 km). Buss 15 går til førstnevnte, og buss 5 går til sistnevnte.

  Taxi
  Cooperativa Artigiana Radiotaxi er taxiselskapet som venter utenfor terminalen.

  Parkering

  Venezia flyplass har en korttidsparkering og fem langtidsparkeringer (Park1S, Park1, Park2, Park4, Park5). Det er et Stop&Go-område like foran terminalbygning der du kan stå kortere perioder for å slippe av eller hente reisende. Il Milione-parkering er for de som er medlemmer i Il Milione-klubben, og denne ligger også like ved terminalbygningen. Du kan betale for parkeringen med kort eller kontant. Husk at det ikke er tillatt (eller mulig) å kjøre bil på øyene. Parker din bil i for eksempel Piazzale Roma, Tronchetto eller i Mestre.

  Nyttige linker

  Venezia Flyplass hjemmeside