Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ CATANIA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Catania Flyplass med Auto Europe

  Hvis du henter din leiebil på Catania flyplass kan du enkelt utforske hele den italienske øya Sicilia. Catania ligger på Sicilias østkyst, ved foten av den aktive vulkanen Mount Etna, og er omringet av vakre vingårder og store frukthager. I Catania bys det på en spennende kultur, et bra nattliv, fargerike markeder og mange flotte strender. Det er også muligheter for meget gode måltider på de koselige restaurantene som ligger rundt omkring i byen. Hva med å avslutte en herlig dag med skalldyrsrisotto og et kaldt glass hvitvin i solnedgangen? Sicilias nest største by er med andre ord en herlig og moderne feriedestinasjon, og en direkteflyvning hit tar bare ca. 4 timer. Auto Europe hjelper deg med å finne frem til den beste leiebilen blant de ledende bilutleiere i byen. På vår hjemmeside kan du enkelt sammenligne priser på forskjellige bilkategorier tilgjengelig på Catania flyplass og også få inspirasjon til en road trip på Sicilia.

  Flyplassinformasjon

  Catania flyplass (CTA)
  Offisielt navn: Aeroporto Internazionale Catania, engelsk: Catania Fontanarossa Airport
  Adresse: Via Fontanarossa , 95121 Catania
  Flyselskaper: På flyplassen er det et stort antall flyselskaper som flyr til og fra mange destinasjoner. Blant annet flyr TUIfly Nordic, SAS og Norwegian hit fra Norge.

  Henting og levering av leiebil

  Det er en passasjerterminal, og den er åpen hele døgnet

  Bilutleie på Catania flyplass er ukomplisert hvis du booker hos Auto Europe! Bilutleieskrankene, Uffici Autonoleggio, finner du i en egen bygning like ved terminalen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis 08:00-23:00
  Budget 05:00-01:15
  Enterprise 08:00-23:00
  Europcar 08:00-23:59
  Firefly 08:00-23:59
  Goldcar 08:00-23:00
  Interrent 08:00-22:00
  Locauto 08:00-23:00
  Maggiore 08:00-23:59
  Sixt 08:00-22:00
  Thrifty 08:00-23:15

  Flyplassens fasiliteter

  Den som har lyst på litt mat kan ta turen til en av flyplassens kaféer eller restauranter. Ankomsthallen har en bokhandel/kiosk og i avgangshallen finner du taxfree, smykkebutikker, suvenirbutikker, bakeri og klesbutikker. Catania flyplass har også turistkontor, postkontor, minibank og VIP-lounge.

  Transport

  Flyplassen ligger like ved byen Catania. Hopp inn i din bil og følg skilting til Catania og du vil være i sentrum på ca. et kvarter. AMT Alibus kjører til Catania sentrum og til byens togstasjonen hvert 20:e minutt. Seks andre busselskaper kjører til forskjellige byer på Sicilia som for eksempel Avola, Fiumefreddo, Milazzo, Leonforte, Canicatti og Palermo. Det er to taxiselskaper på flyplassen.

  Parkering

  På flyplassen er det fem parkeringsområder og over 1100 plasser. P1 og P3 er kun for korttidsparkering. P2 og P5 har både kort- og langtidsplasser og på P4 er det kun langtidsparkering som gjelder. De første 15 minuttene er gratis. Gateparkering i Catania er markert med blå linjer, og man betaler i en parkeringsautomat. Hvite markeringer betyr at det er gratis å stå. Private parkeringsområder er et også et alternativ, men er dog noe dyrere.

  Nyttige Linker

  Catania Flyplass Hjemmeside