Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE FOR SJÅFØRER PÅ 18 ÅR

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Kan jeg leie bil som 18 åring?

  Det er ikke vanlig i industrien at 18 åringer leier bil, men det er absolutt ikke umulig å organisere. Å hente leiebilen din i Europa gir deg muligheten til å være fleksibel og selvstendig på reise. Auto Europe har samarbeid med bilutleieselskaper verden over for å kunne gi våre kunder de beste prisene og den beste servicen på markedet. Les Auto Europe sine reisetips og finn nyttig informasjon om flere viktige temaer, som enveisreiser, bilutleie for unge sjåfører og mye mer. De kommende seksjonene gir deg mer info om aldersgrenser ved bilutleie. Les mer om å leie bil som ung sjåfør.

  Viktig informasjon ved bilutleie som 18 åring

  Selv om det finnes steder der bilutleie for sjåfører på 18 år er komplisert finnes det flere land der du kan leie bil. Noen av disse stedene inkluderer:

  • Tyskland
  • Frankrike
  • Italia
  • Portugal
  • Sverige
  • Storbritannia

  Som 18-åring er du endelig offisielt en ung voksen og du har nye muligheter og en helt ny frihet. Det finnes flere internasjonale intitiativer for å hjelpe unge til å utforske verden. Enten du skal på en kort eller lang reise er mulighetene uendelige for deg som er eventyrlysten. På dette stadiet i livet er en reise den perfekte muligheten til å utforske andre land og kulturer. Med tanke på deg som sitter med nyfunnet frihet og kriblende reisefot har vi satt sammenen liste for å helpe deg med å planlegge din reise.

  Verden rundt med WWOOF

  WWOOF er et internasjonalt agronomisk prosjekt (frivillig gårdsarbeid) som startet i England på 1970-tallet og har vokst til å bli et globalt prosjekt. Mange unge reisende søker seg til WWOOF som et rimelig alternativ på reise. Organisasjonen tilbyr bisted og mat i bytte som arbeid. Men WWOOF er ikke bare en rimelig måte å reise på. Programmet tilbyr også intensive kulturkurs og muligheten til å lære om matproduksjon. På fritiden kan du utforske området du bor i. Benytt deg av muligheten til å besøke land som Australia, USA eller Belgia.

  Bli Au Pair i Europa eller USA

  Det finnes mange familier som gjerne tilbyr et bosted i bytte mot barnepass. I tillegg til bosted og mat får du en unik innsikt i kulturen og språket. Det er en stor avgjørelse å bli Au Pair i et annet land. Som Au Pair må du forberede deg på å integnmere deg i en ny families rutiner og følge deres regler. For deg som har erfaring med å passe barn kan dette være en spennende og lærerik mulighet.

  På internasjonal turnus

  Det har aldri vært så enkelt å finne en jobb via nettet. Hvis du ser etter turnusjobber på nettet finnes det agenturer som tilbyr slike tjenester. Fordelen ved å bruke agentur er å finne en jobb i utlandet og du har en megler dersom du skulle oppleve problemer. En internasjonal turnusjobb ser flott ut på CVen og du skaffer deg verdifulle erfaringer. Det er også en stor fordel å oppleve arbeidskulturen i andre land enn ditt eget. Tradisjonelt er arbeidsturnuser fokusert på turisme, gastronomi og hotellsektor menn du finner også muligheter i andre bransjer.

  Planlegg din reise

  Velg din destinasjon basert på dine preferanser og interesser og våg deg ut på reise alene. Følg dine egne drømmer, ønsker opg impulser og legg ut på en reise du aldri vil glemme. Elsker du kunst, musikk, mat eller historie? Vil du besøke en spennende storby eller vil du besøke naturskjønne omgivelser på landet? Spør gjerne familie og venner om ideer - men følg egne ønsker og egen magefølelse først og fremst. Det er din reise!

  Mer informasjon om å leie bil som 18 åring

  Som en av verdens ledende bilutleiemeglere med over 60 års erfaring er det viktig for Auto Europe å kunne tilby et bredt utvalg leiebiler i alle prisklasser over hele verden. Vi har som mål å gi være kunder uslåelig service og de beste prisene på markedet. Å reise som 18 åring er en uslåelig opplevelse du aldri vil glemme og vi vil gjerne være en del av opplevelsen. Hvis du trenger hjelp til å planlegge din bilutleie er vi her for å svare på de spørsmål du måtte ha.