Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE DOLLAR

  • 8.2
  • 8.8
  • 8.7
  • 9
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  May 04
  Hurtig saksbehandling ved skranken. Klar opplysninger om betingelser.
  April 24
  Skranken stengte klokken ti om kvelden, så vi rakk den Ikke når flyet var forsinket. Ikke noe alternativ, så vi måtte bruke Uber og komme tilbake neste dag. Vanskelig å finne bilen. Ellers alt ok.
  April 11
  Det dukket opp en gammel skade (riper i felgen) jeg må betale for da jeg glemte å ta bilder da jeg hentet bilen. Ikke så mye å betale, men irriterende. Føler meg lurt. Aldri dollar igjen. Har valgt dollar en gang tidligere og...
  Les mer

  Leiebil med Dollar - premium bilutleie verden rundt

  Dollar Leiebil - Auto EuropeDollar ble grunnlagt i Los Angeles på midten av 1960-tallet av Henry J. Caruso, og deres opprinnelige leiebilflåte bestod av en liten gruppe med Bobler, som alle hadde manuell gir og var uten klimaanlegg. Opprinnelig het det 'Dollar-A-Day-Rent-A-Car', og deres filosofi har alltid vært å tilby sine kunder den beste sørvisen til de mest konkurransedyktige prisene. Å booke leiebil med Dollar på Auto Europe sine nettsider kunne ikke vært raskere eller enklere. Bare velg ditt foretrukne kjøretøy i søkemotoren på toppen av siden og bekreft bookingen med noen få klikk.

  I 1990 ble Dollar kjøpt opp av Chrysler og ble en del av the Pentastar Transportation Group, Inc., sammen med Thrifry Car Rental og Snappy Car Rental i Tulsa. I 1994 ble Dollars hovedkvarter omplassert til Tulsa i Oklahoma og mot slutten av 1997 ble Chrysler solgt til det som da het Dollar Thrifty Automotive Group. Inc. på børsen i New York og selskapet ble deretter kjøpt opp av Hertz Global Holdings, Inc. i 2012. Med hovedkontoret nå i Estero, Florida, har drifter Hertz, Dollar og Thrifty samlet sett en halv million kjøretøy på tusener av bilutleiedestinasjoner på alle fire kontinenter.

  Globalt har Hertz-merkene Hertz, Dollar og Thrifty over 10 000 bedrifts-, lisenshaver- og franchiselokasjoner i Nord- Amerika, Europa, Latin-Amerika, Asia, Australia, Afrika, Midtøsten og New Zealand. Hertz er også den største bilutleier på flyplasser for allmenn bruk, og Dollar er et av de mest prestisjefulle og respekterte navnene i bransjen.

  I løpet av de siste fem tiårene, har Dollars rykte blitt godt etablert grunnet selskapets leveregel om å tilby førsteklasses kundesørvis, med sterke prinsipp som blir formanet til hver eneste nye ansatt gjennom selskapets unike klientfokuserte opplæringsprogram. Sammen med et brennende begjær for god kundesørvis blir Dollars flåte av høykvalitets kjøretøyer og andre produkter forsterket av et imponerende utvalg med tjenester for business- og feriereiser på et flertall av selskapets selskapets avhentings- og leveringsdestinasjoner i hele verden.

  Selv i disse koronatider kan du trygt booke en leiebil fra Dollar, på grunn av deres strenge helse- og sikkerhetstiltak.

  Bilutleie Dollar: Leiebil med merverdi fra en topputleier

  Ved å utvide fokuset til utenlandske turoperatører, spesielt de i Storbritannia har Dollar klart å utvide deres drift gjennom mange lokasjoner de eier i Europa, inkludert Frankrike, Belgia, Spania, Polen, Luxembourg og Nederland, som drastisk økte selskapets internasjonale profil. Dessuten signerte Dollar partnerskap i Irland og Italia, og fikk dermed dusinvis nye lokasjoner til selskapets raskt-voksende europeiske nettverk.

  Når du har funnet bilen du vil ha kan du også legge til forsikring, GPS, barnesete og så videre. For en mer personlig sørvis er reservasjonslinjene våre åpne syv dager i uken med våre prisvinnende leiespesialister til å hjelpe deg med bookingen din og hjelpe deg med å planlegge reiseruten, slik at du er sikker på at du har det beste tilbudet og at alt er rett for turen din. Auto Europe er også en spesialist på andre typer kjøretøy, inkludert bobil og prestisjefulle ytelsesbiler. Med Auto Europe kan du booke kjøretøyet ditt med noen få enkle steg gjennom vår høyteknologiske søkemotor.

  Opplevelsen med leiebil fra Dollar

  Erfar kvaliteten det er å leie bil fra Dollar med Auto Europe og book din neste billeie med oss til de garantert gunstigste prisene! Uansett hva formålet for reisen din er, det være seg en sommerferie i Sveits eller en langhelg i London, finner du definitivt det rette kjøretøyet for dine behov, takket være den store flåten med tilgjengelige biler fra en av verdens ledende bilutleiere.

  Med en leiebil fra Dollar blir du klar til å utforske verden, i tillegg til at selskapet tilbyr en rekke ekstratjenester, inkludert skistativ, barneseter og moderne GPSer, og alle former for operasjonell støtte er tilgjengelig for våre klienter. Bestill din leiebil med Dollar gjennom Auto Europe i dag med vår høyteknologiske og veldig enkle søkemotor på toppen av denne siden i dag.

  Med å booke leiebilen din med Dollar gjennom Auto Europe vil du kunne reise lenger og oppdage nye destinasjoner som Sør-Afrika og Thailand. Fullfør bookingen din online eller med å ringe til en av våre leiespesialister som alltid er glade for å kunne hjelpe deg med de spørsmål du måtte ha.