Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ MILANO LINATE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Milano Linate flyplass til de beste prisene

  Bestill leiebilen din i Italia med Auto Europe for de største besparelsene og det største utvalget av kjøretøyer for turen din til Milano og alle andre italienske destinasjoner. Auto Europe er en velkjent bilutleiemegler som tilbyr leiebil i mer enn 180 land verden rundt. Milano er en av Europas mest populære feriedestinasjoner og Auto Europe tilbyr de laveste prisene for leiebil fra Milano Linate flyplass og andre steder i Italia.

  Det er mange gode grunner til å velge Milano som din neste feriedestinasjon. Takket være billige flybilletter er denne livlige og tradisjonelle byen en praktisk måte å komme seg til Lombardi, Piedmont, og Emilia Romagna. Milano regnes som vuggen til romersk arkitektur, og har mange interessante bygninger å se, særlig den slående gotiske katedralen som ble grunnlagt i 1386. Andre ting man må oppleve er Pinacoteca di Brera, Nord-Italias største kunstgalleri, og Da Vincis verdenskjente Siste måltid på Santa Maria delle Grazie. Innsjøene Maggiore, Garda, Iseo og Como, er også veldig tilgjengelige og vel verdt å utforske med en leiebil.

  Milano og vakre Lombardia er et fantastisk utgangspunkt for en road trip i Italia!

  Informasjon om flyplassen

  Med rundt ti millioner passasjerer i året er Milano Linate flyplass den femte største flyplassen i Italia. Flyplassen ble bygd på 1930-tallet og består nå av en stor treetasjers terminalbygning og har navn fra den lille landsbyen hvor flyplassen holder til. Det går raskt å kjøre til og fra flyplassen med bil fra nord (A4/A51), vest (Viale Forlanini) og øst (A35-Brebemi) via Rivoltana-veien. For å nå Viale Forlanini fra den østlige ringveien (Tangenziale Est) i Milano (A51), kjør ut vedd utkjørsel 6 i retning Linate - Viale Forlanini - Milano Centro, og følg skiltene til Linate. For å nå flyplassen fra Liscate Barrier på A35-Brebemi, fortsett på A35 VAR og følg Rivoltana-veien etter skiltene til Linate til Novegros rundkjøring (i Milanos Segrate-disrikt), hvor du enkelt kan kjøre til byen med din bilutleie på Milano Linate flyplass.

  Milano Linate flyplass (LIN)
  Adresse: Viale Enrico Forlanini, 20090 Segrate MI, Italia
  Telefon: +39 02 232323
  Flyselskaper på Milano Linate flyplass: Som et av Italias mest travle knutepunkter, kan man finne mange av verdens ledende flyselskaper her, inkludert Aer Lingus, Air France, Air Malta, Alitalia, Blue Air, British Airways, Brussels Airlines, easyJet, Iberia, KLM, Lufthansa, Luxair, Scandinavian Airlines, Silver Air, Swiss Airlines og TAP Air Portugal.

  Hvor henter jeg min leiebil på Milano Linate flyplass

  Bilutleierne holder til på Milano Linate flyplass' ankomsthall. Åpningstidene til våre utleiere finner du i tabellen nedenfor, men for å være sikker bør du få det bekreftet i voucheren din på forhånd. Alle forandringer på grunn av forsinkelser og lignende må umiddelbart videreformidles til både Auto Europe og den utleieren. Dersom du skulle trenge mer assistanse fra Auto Europe når du skal leie bil på Milano Linate flyplass under avhenting og avlevering, bare ring nummeret oppe i venstre hjørne på voucheren. For å hente ut bilen din må du ha en voucher, et gyldig førerkort og et kredittkort i hovedsjåførens navn. Se voucheren for flere detaljer.

  Retur av kjøretøyet er enkelt, da bilutleierne har parkeringsområdene godt skiltet ved inngangen til parkeringshuset. Hvis du skal returnere kjøretøyet med full tank, husk å stoppe ved en av bensinstasjonene like i nærheten av terminalen.

  Avis Car hire Milano Linate flyplass Avis på Milano Linate flyplass
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italia 20090

  +39 02 585 8481
  Åpningstider:
  Man - søn 07:00 - 00:00
  Dollar Car hire Milano Linate flyplass Dollar på Milano Linate flyplass
  Viale Enrico Forlanini,
  Milan, Italia 20090

  +39 02 585 81081
  Åpningstider:
  Man - søn 07:00 - 00:00
  Europcar Car hire Milano Linate flyplass Europcar på Milano Linate flyplass
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italia 20090

  +39 02 746 9200
  Åpningstider:
  Man - søn 07:00 - 00:00
  Hertz Car hire Milano Linate flyplass Hertz på Milano Linate flyplass
  Viale Enrico Forlanini,
  Milano, Italia 20090

  +39 02 5858 1081
  Åpningstider:
  Man - søn 07:00 - 00:00
  Thrifty Car hire Milano Linate flyplass Thrifty på Milano Linate flyplass
  Viale Enrico Forlanini,
  Milan, Italia 20090

  +39 02 5858 1081
  Åpningstider:
  Man - søn 07:00 - 00:00

  Terminaler

  Milano Linate består av en treetasjers terminalbygning og betjener hovedsakelig korte og innenlandsflyvninger. På bakkenivå finner man innsjekkings- og bagasjeområdet, i tillegg til sørvisdesker og avgangsområde for busser. Gå opp en etasje, og du finner hovedområdet for avganger, flere butikker, restauranter med mer. I etasjen over er det for det meste kontorer.

  Flyplassens fasiliteter

  Milano Linate flyplass er moderne og veldig nær bysentrum, som gjør den ideell for turister. Fasilitetene er mange og inkluderer hittegodskontor, stellerom, lekeområde nær gate A17, hjelp for passasjerer med redusert mobilitet, bank og vekslekontor, bagasjebeskyttelsesinnpakningstjenester, apotek og en egen sikkerhetssjekk for familier med barn på under 12 år. Det er også en helseklinikk som tilbyr helsetjenester til passasjerer og allmuen. Som en påminnelse om Milanos høye status innen den internasjonale motescenen, har flyplassen et bra utvalg av høykvalitets butikker, inkludert Burberry, Boss, Victoria’s Secret og United Colours of Benetton.

  Hvordan komme seg til og fra Milano Linate flyplass

  Etter du har hentet din leiebil på Milano Linate flyplass vil du se at det er lett å komme seg til sentrum med busser som går med bare få minutters mellomrom fra morgen til midnatt; bare sjekk ut busslinje 73. Linate-shuttlen er en populær tjeneste som bringer sammen flyplassen med Milanos sentralstasjon (Stazione Centrale) gjennom hele dagen og mye av natten. Byens omfattende undergrunn er like effektivt for besøkende som reiser gjennom byen. Foruten Milano Linate flyplass, kan du også hente leiebilen din i Milano andre steder i sentrum eller på Milanos travle Malpensa flyplass.

  Parkeringstips

  Gateparkering indikeres med blå striper og avhenger av tidsbegrensningene der, og du kan betale i en kiosk eller ved å bruke Sosta Milano-kortet. Gratis parkering indikeres med hvite striper. Vær klar over at byen har områder hvor det er begrenset tilgang, kjent som ZTLer (zona a traffico limitato) hvor taxier, busser og utrykningskjøretøyer kan kjøre. Parkering på Milano Linate flyplass er mulig ved P1 Top Class (1 300 plasser), P2 Executive (2 000 plasser) og P2 Holiday (500 plasser).

  Nyttige lenker

  Milano Linate flyplass nettside


  Tilleggsinformasjon om Milano Linate flyplass

  Milano Linate flyplass
  Viale Enrico Forlanini
  Segrate MI, Italia 20090

  IATA-kode: LIN
  IACO-kode: LIML
  Wikipedia-side
  Høydegrad: 45.2658
  Lengdegrad: 09.1642

  Generell informasjon: Milano Linate flyplass er tilgjengelig med bil, buss og tog og holder til i østlige Milano, Italia på Viale Enrico Forlanini mindre enn en mil fra sentrum. En ny undegrunnstasjon planlegges å åpne her i fremtiden.