Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ PISA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Pisa flyplass

  Å hente en leiebil på Pisa flyplass er den beste måten å forsikre deg om en god start på ferien din. Takket være Auto Europe sitt gode samarbeid med de ledende bilutleierne verden over, så kan vi tilby våre kunder den beste sørvisen til de mest konkurransedyktige prisene på over 24 000 destinasjoner i 180 land, inkludert flyplassen i Pisa.

  Flyplassen, som har et militært opphav fra 1930-tallet, brukes nå både for militære og sivile flyvninger. Den befinner seg tett på sentrum av Pisa, bare to kilometer unna sentralbanestasjonen. En førerløs minimetro som i høy hastighet går til sentralbanestasjonen hvert femte eller åttende minutt sørger for enkel transport til sentrum. For å se mest mulig av Toscana er det lurt å leie en bil, da du får en fleksibilitet uten sidestykke, samtidig som du sparer penger.

  Informasjon om flyplassen

  Pisa flyplass ble brukt til militære formål på 1930- og 1940-tallet. I senere tid har flyplassen hatt en sterk økning i passasjerantallet, og har nå mer enn fem millioner reisende i året, og er landets tiende største flyplass målt i passasjerantall. Pisa flyplass er sammen med Firenze de to eneste flyplassene i Toscana. Med en bilutleie fra Pisa flyplass får du en heidundrende start på ferien din i Toscana!

  Pisa flyplass (PSA)
  Offisielt navn: Pisa International Airport (Aeroporto Internazionale di Pisa). Også kjent som Galileo Galilei Airport.
  Adresse: Aeroporto Galileo Galilei, 56121 Pisa, Italia
  Flyselskaper på Pisa flyplass: 17 flyselskaper flyr til Pisa, du kommer hit direkte med Norwegian og Ryanair. Andre flyselskaper som tar deg til Pisa er British Airways, Lufthansa, Air France, Vueling Airlines og KLM.
  Telefon: +39 050 849111

  Hvor henter jeg leiebil på Pisa flyplass

  Bilutleieskrankene finner du ikke i terminalen, men i en egen bygning. Denne ligger 500m fra terminalen. Hit kan man enten ta en shuttlebuss (fra utsiden av ankomsthallen), eller gå, som tar ca. 5 minutter for å leie bil på Pisa flyplass.

  Når du skal hente bilen, sjekk din voucher hvilket bilutleiefirma du leier av. Denne informasjonen finner du på fremsiden av voucheren din, under "Pick-up information". Vær oppmerksom på at skranken der det står Auto Europa ikke er Auto Europe. Auto Europa og Auto Europe er to forskjellige selskaper, den førstnevnte er en italiensk bilutleier mens den andre er oss, en internasjonal billeiemegler.

  Bilutleiernes åpningstider

  Avis leiebil på Pisa flyplass Avis på Pisa flyplass
  Aeroporto Pisa Galileo Galilei,
  Pisa, Italia 56121

  +39 05042028
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 18:00
  Budget leiebil på Pisa flyplass Budget på Pisa flyplass
  Aeroporto Pisa Galileo Calilei,
  Pisa, Italia 56121

  +39 050 42028
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 18:00
  Dollar leiebil på Pisa flyplass Dollar på Pisa flyplass
  Aeroporto Pisa Galileo Calilei,
  Pisa, Italia 56121

  +39 05049187
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 23:00
  Europcar leiebil på Pisa flyplass Europcar på Pisa flyplass
  Aeroporto Pisa Galileo Calilei,
  Pisa, Italia 56121

  +39 050 41081
  Åpningstider:
  Man-søn 8:00 - 18:00

  Terminaler

  Pisa flyplass har kun en terminal. Det er viktig å være oppmerksom på at terminalen ikke er åpen om natten. Flyplassen åpner kl. 04:00, og stenger etter siste avgang.

  Ankomst- og avgangshallene ligger på bakkeplan i terminalen, hvor du også finner bagasjeområdet og turistinformasjonssenteret.

  Det er to innsjekkingsområder: Check-in A og Check-in B. Check-In A ligger i hovedterminalen, på bakkeplan. Check-in B ligger i den nye bygningen ved siden av terminalen. Det er skjermer over hele flyplassen der du kan se hvor du skal sjekke inn. Denne informasjonen starter å vises to timer før avgang.

  Flyplassens fasiliteter

  Det er mange restauranter på flyplassen, med hovedvekt på bakkeplanet. Man finner også en rekke butikker, inkludert vekslekontor og taxfree. Det er også en lounge rett innenfor sikkerhetssjekken, hvor du forsyner deg selv fra åpen bar. Flyplassen kan også by på et kapell og stellerom, samt trådløst internett.

  Hvordan komme seg til og fra Pisa flyplass

  For å kjøre til sentrum så er det bare å følge skilt som sier "Pias Centro". Følg Superstrada Firenze Pisa Livorna, og sving så til venstre til Via Ponte Piglieri. Det tar ca. 10 min å komme seg til sentrum. Om du vil kjøre til Firenze, så tar du også Firenze Pisa Livorna motorveien. For mer informasjon om det å kjøre i Italia, klikk deg inn på vår kjøreinformasjonsside.

  Om du ikke skal hente bilen på flyplassen, men på et bykontor, så kan du enten ta tog eller buss inn til sentrum. Om du tar buss så kan du ta RED LAM linjen som stopper på bussterminalen utenfor ankomsthallen. Du kan kjøpe billett på Information Office i terminalen eller fra automat ved busstoppet.

  Om du heller vil ta tog, så er det en direkte minimetro til Pisa sentralstasjon som går hvert femte minutt. Det er også fem avganger til Firenze hver dag, som stopper i Ponteder og Empoli.

  Parkering

  Det er fire parkeringsplasser på Pisa flyplass, P1, P2, P3 og P4. P3 er korttidsparkering rett ved avgangshallen, hvor du kan står i ti minutt gratis, P1 befinner seg 200 meter fra terminalen, og koster 17€ per dag. P2 er rett utenfor terminalen, og et døgn koster 24€ og blir billigere for hver dag. P4 er langtidsparkering hvor du kan parkere din leiebil på Pisa flyplass til en billig penge. Den koster 10€ per dag og er 900 meter fra terminalen, med shuttlebuss 04:30 til siste avgang/ankomst for dagen.

  Følg nøye med på tidsbegrensinger og parkering bare for innvånere. Det er mange gater hvor bare biler med tillatelse kan parkere, særlig i sentrum. Sjåfører kan også parkere kjøretøyene på betalte, offentlige parkeringsplasser.

  Nyttige lenker

  Pisa flyplass' nettside


  Ekstra informasjon om Pisa flyplass

  Pisa flyplass
  Piazzale D'ascanio, 1
  Pisa, Italia, 56121

  IATA-kode: PSA
  ICAO-kode: LIRP
  Wikipedia-artikkel
  Breddegrad: 43.683889
  Lengdegrad: 10.3925

  Generell informasjon: Pisa flyplass befinner seg bare et par kilometer syd for Pisa sentrum.