Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FARO

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Faro – Finn din perfekte leiebil

  Auto Europe ble grunnlagt i 1954. Opprinnelig var det tenk som en måte for amerikanere å reise billig i Europa, men nå har Auto Europe kontor på fire kontinenter, med opphenting på over 24 000 destinasjoner og i over 180 land. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder den beste servicen til de mest konkurranse dyktige prisene. For å kunne tilby kvalitet, rimelige priser og fleksibilitet så samarbeider vi med både internasjonale og lokale bilutleiere, med bilutleieservice tilgjengelig både på flyplasser, bykontor og togstasjoner. I Faro så tilbyr vi service på Faro Flyplass, den mest brukte ankomstdestinasjonen for reisende fra Norge.

  Geografisk Informasjon

  Faro er lokalisert i Sør-Portugal, i Algarve regionen. Regionen har et middelhavsklima, med varme dager om sommeren og mild temperatur om vinteren. Strendene i hele regionen er kjent for sitt varme hav, et resultat av nærheten av Middelhavet og til Afrika. Havet nær kysten er som oftest rolig, og strendene rundt byene pleier å være overvåket av livreddere om sommeren. Men vær observant på de forskjellige advarselsflaggene. Grønn betyr er at havet er sikkert for svømming, gul betyr at man må være forsiktig, og rød betyr at det er farlig å befinne seg i vannet. Om det er et sjakkfarget flagg betyr det at det ikke er noen livreddere på vakt og at man da bør unngå å svømme. Benytt gjerne anledningen til å se mer av området med leiebil og les våre suder med tips til en road trip i Dao.

  Faro Flyplass

  Aeroport de Faro (FAO)
  Også kjent som Algarve Airport.
  Adresse: Aeroporto de Faro 8006-901 Faro
  Hjemmeside: www.aeroportofaro.pt
  Telefonnummer: +351 289 800 800 (Gratisnummer fra Portugal: 800 201 201).
  Information Office: Phone: +351 28 9818582.
  E-mail: Info_Faro@ana.pt

  Togstasjoner

  Estação Ferroviária de Faro
  Faros togstasjon ligger nærme havnen Marina, i Largo da Estação dos Caminhos de Ferro. Det er gåavstand fra togstasjonen til Gamle byen. Faro har tog linjer til andre større byer i Algarve, som Lagos og Portimão. Tog fra byen går også til Lisboa. Lokaltog i Algarve:

  Lagos - Portimão - Albufeira - Loulé - Faro
  Faro - Olhão - Tavira - Vila Real de Santo António
  I samme område er det også en busstasjon, som ligger i Avenida da República, med busser som går hver dag til Porto og Lisboa.

  Offentlig transport

  Byens offentlige transport er drevet av Eva Transportes. Det er fire busser i byen, nummerert 14, 15, 16, og 18. Nummer 14 og 16 kjører både til flyplassen og til stranden i Faro. Du kjøper billett fra bussjåføren.

  Trafikk og parkering

  De fleste gateparkeringene i Faro krever en avgift. Avgiftsbelagt parkering vises gjennom en blå firkant med en hvit P. Det er automater langs med gatene hvor du kan betale for parkeringen, og så legger du lappen på dashbordet. Om parkeringsskiltet også sier "Residentes" betyr det at den kun er for beboere.

  Det finnes en parkeringsgarasje i Avenida 5 de Outubro. Parkering krever en avgift, men det er et godt alternativ hvis det er vanskelig å finne parkering på gaten. Denne parkeringen ligger sentralt

  Det er også et gratis parkeringsområde nærme Largo de São Francisco. Denne ligger nærme by veggen og det er gåavstand til sentrum. Det er en gratisparkering, men det er oftest personer som "hjelper" deg med å finne en ledig plass. Det er ikke obligatorisk, men å gi dem noen småpenger er anbefalt hvis du vil slippe å få riper i bilens lakk.

  Om du planlegger å kjøre rundt Algarve, så er det viktig å vite at motorvei A22, som tidligere var avgiftsfri, nå er har elektronisk bomstasjon. Mange bilutleiere har allerede installert en bombrikke i bilen som gjøre betaling av bompenger enklere. For å aktivere brikken, kreves oftest et daglig gebyr. Du kan også betale for tollen på et portugisisk postkontor eller Pay Shop. Dette må være gjort 48 etter at du har kjørt igjennom, men ikke senere enn 5 dager. Du kan også kjøpe et "Pre Paid Pass" på posten.

  Bobilutleie i Faro

  En bobilutleie i Faro gir deg en unik mulighet til å utforske ikke bare Algarve, men hele veien til Lisboa og andre vakre byer mens du stopper og hviler når det passer deg. Gjør ferien til noe helt spesielt ved å leie bobil i Faro med Auto Europe. Les mer her.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Faro