Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ FARO FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Faro Flyplass med Auto Europe

  Auto Europe er en av de ledende leiebilsmeglerne i bransjen, og har mer enn 50 år av erfaring. Vi samarbeider med både lokale og internasjonale utleier på 24 000 destinasjoner i 180 land verden over. Vi har et stort utvalg av bilkategorier, super kundeservice og meget konkurransedyktige priser. Så hvorfor ikke booke en leiebil fra Faro flyplass gjennom Auto Europe neste gang du skal reise til Portugal? Faro flyplass ligger i sør-Portugal i Algarve regionen, og med en leiebil fra Auto Europe så kan du utforske både Portugals kyst og innland. Du kan for eksempel enkelt ta deg til Lisboa med bil, en tur på ca. 2,5 time (278 km). Finn din perfekte leiebil online eller ved å ringe oss i dag!

  Flyplassinformasjon

  Faro Flyplass (FAO)
  Offisielt navn: Faro Airport, Portugisisk: Aeroportos de Portugal
  Adresse: 8006-901 Faro, Portugal
  Flyselskaper: På denne flyplassen er det 42 flyselskaper som tar deg til 79 forskjellige destinasjoner. SAS, Ryanair og Norwegian flyr direkte hit fra Norge.

  Terminaler

  Faro flyplass ligger 4 km fra byen Faro, og har kun én terminalbygning. Innsjekkingsområdet og ankomsthallen ligger i første etasje og avganger er i andre etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene finner du i enden av terminalen, forbi parkeringsområdet.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 06:00 - 23:59
  Avis Man-søn: 07:00 - 23:59
  Drive on Holidays Man-søn: 08:00 - 20:00
  Europcar Man-søn: 06:00 - 23:59
  Goldcar Man-søn: 07:00 - 23:00
  Guerin Man-søn: 06:00 - 23:59
  Thrifty Man-søn: 06:00 - 23:59
  Hertz Man-søn: 06:00 - 23:59
  Interrent Man-søn: 07:30 - 23:59

  Flyplassens fasiliteter

  Med alle de forskjellige butikkene og serveringsstedene på flyplassen er det ikke tid til å kjede seg før man setter seg på flyet. Enten det er godteri, fotballutstyr, solbriller, klær eller aviser - du finner det på Faro flyplass. I matvei kan du velge alt fra baguetter, engelsk frokost til salater. Etter et deilig måltid kan man ta seg en tur og se på foto- og kunstutstillingene rundt omkring på flyplassen.

  Reiser du med barn så er det et lekeområdet der barn kan more seg før flyreisen. Dette ligger i første etasje i avgangsområdet. Det finnes seks stellerom på flyplassen. Faro flyplass låner ut barnevogner (barn opp til 3 år/15kg), og disse finner du rett etter sikkerhetskontrollen. Komfortable Faro Lounge er åpen mellom 06:00 - 23:00 og tilbyr alle fasiliteter man forventer seg i en flyplasslounge. På flyplassen finnes det noe som kalles Living Spot som ligger etter sikkerhetskontrollen. Her kan du lade elektronisk utstyr, jobbe eller bare slappe av mens du venter på ditt fly. Det er 30 minutter gratis Wi-Fi. Det finnes en bank og et valutakontor på flyplassen, i tillegg til et antall minibanker. I ankomsthallen kan man til og med leie golfutstyr slik at du kan kjøre rett fra flyplassen ut til golfbanene.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar bare ti minutter å kjøre med din leiebil fra flyplassen til Faro. Fra flyplassen så kjører du ut på N125-10, så videre på N125 som tar deg til Faro. Hvis du skal ta offentlig transport så kan du velge mellom buss og taxi.

  Busselskapet Próximo Buss 14 og 16 tar deg fra flyplassen til Faro, og disse går mellom 05:00 - 23:00.

  Taxi finner man både ved taxistopp, gjennom å vinke til seg en eller ved å ringe og bestille. De to taxiselskapene man kan velge mellom er Auto Faro og Táxis Pinheiro & Delmira Lda.

  Parkering

  Her kommer litt informasjon angående parkering som kan være bra å vite: Gule eller røde linjer på fortauskanten betyr at parkering er forbudt. I noen områder er det kun tillat å stå mellom 08:00 og 18:00 hvis man har tillatelse. Det kan noen ganger være lettere å parker i parkeringshus istedenfor på gaten. Mange steder så betaler man ofte for gateparkering i en parkeringsautomat, og man må generelt sett betale mellom mandag-fredag 08:00 til 20:00, og lørdager mellom 08:00-18:00.

  Les alltid nøye på skiltene i nærheten av der du ønsker å stå for å unngå eventuell bot. Det er alltid lurt å huske på å ikke la verdisaker ligge igjen i bilen når den er parkert.

  Nyttige linker

  Faro Flyplass hjemmeside