Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FUNCHAL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Funchal – Beste rater med Auto Europe

  Auto Europes hjemmeside så kan du enkelt sammenligne priser på forskjellige bilkategorier, utleiere og destinasjoner. Alt dette for at du enkelt og smidig skal kunne finne den leiebilen som passer deg og dine reiseplaner perfekt. Med en leiebil i Funchal booket med Auto Europe så får du friheten til å reise akkurat dit du vil, når du vil. Kjør til salgshallen Mercado dos Lavradores og til Jardim Botanico som er en botanisk hage der du kan nyte av vakre blomster før du tar turen videre til en av de mange strendene. Det er mye å se og gjøre i Funchal, så en leiebil er et meget smart transportalternativ.

  Trafikk

  Akkurat som i resten av Portugal så kjører man på høyre side av veien, og promillegrensen er 0,5 ‰. Mesteparten av veinettverket på øya Madeira er av en god standard, men noen veier i fjellområdene kan være en utfordring med sine krappe svinger og bratte bakker. Funchal ligger 15 minutter fra byen Canico de Baixo, og 20 minutter fra flyplassen. Det er sjeldent mye trafikk i Funchal så det er smidig å ta seg rundt byen. Med en leiebil fra Auto Europe så kan du også enkelt ta deg til andre destinasjoner på øya som for eksempel Saó Vicente, (35 km - 35 min), Quinta Das Eiras (21km- 25 min) og Praia da Calheta (34 km - 34 min).

  Parkering

  I Funchal kan man stå på gaten, men det er også mange parkeringshus i byen hvis du ønsker å la bilen stå under tak. Sjekk med ditt hotell om de tilbyr parkering. Det er områder i utkanten av byen der du kan stå gratis, for å så ta offentlig transport inn til city. La aldri verdisaker ligge igjen i bilen over natten!

  Geografisk informasjon

  Den frodige øya Madeira ligger ca. 40 mil nord-vest for Kanariøyene og 60 mil fra Marokkos kyst, og har en fantastisk natur. Det er en kystvei som går rundt hele øya, noe som gjør det enkelt å ta seg rundt. Halvparten av øyas befolkning bor i øyas hovedstad Funchal, som betyr Fennikelbyen da det vokser mye fennikel her. Byen ligger på sør-øst delen av øya, mellom Santa Cruz og Câmara de Lobos. Funchal er delt inn i tre områder; Lido, sentrum og gamlebyen, og hvert område har sin egen sjarm. Funchal er en gammel by med grønne parker, koselige grender og bygninger i kolonialstil. Øya har et middelhavsklima, med en varm sommer og en mild vinter med noe nedbør. Dersom du er der for å nyte sol og sommer bør du lese våre sider om en road trip til de beste strender i Portugal.

  Flyplassen på Madeira

  Funchal flyplass
  Ligger ca. 20 km fra Funchal.
  Hjemmeside: www.aeroportomadeira.pt
  Adresse: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugal
  Telefon: +351 291 520 700

  Offentlig transport

  Busselskapet Horarios do Funchal har gule busser som tar deg rundt både Funchal og resten av Madeira. Taxiene er gule med en blå stripe og et taxiskilt på taket.
  Det er også mulig til å ta ferge til andre portugisiske og spanske destinasjoner, for eksempel til Santa Cruz de Tenerife som tar drøyt 16 timer. Til Las Palmas tar det 12t 45min, og til Portimao tar der 21t 30min.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Funchal flyplass

  Turistinformasjon Funchal