Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ FUNCHAL MADEIRA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Funchal flyplass - Book og spar

  Auto Europe er en ledende leiebilsmegler med mer enn 60 år av erfaring fra bransjen. Vårt gode samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere på 24.000 destinasjoner i 180 land verden over gjør det enkelt for våre kunder å finne akkurat den leiebilen som de trenger på ønsket destinasjon. Enten du reiser med familien eller med venner, øya Madeira har noe for alle. Ønsker du et minne for livet kan en delfin- og hvalsafari anbefales. Hvis du liker natur og blomster så kan du ta en tur til en av de mange botaniske hagene rundt om på Madeira. Liker du utendørsaktiviteter eller ønsker du å ta en tur til en av Funchals jazzklubber? Uansett hvor du skal så kommer du deg enkelt dit med en leiebil. Hent din leiebil fra Funchal flyplass, og start ditt eventyr på den portugisiske øya Madeira.

  Flyplassinformasjon

  Funchal Flyplass (FNC)
  Offisielt navn: Aeroportos da Madeira, engelsk: Madeira Airport
  Adresse: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugal
  Flyselskaper: På Funchal flyplass er det 13 forskjellige flyselskaper, og disse flyr til nærmere 35 destinasjoner.

  Avgangshallen ligger i andre etasje, og ankomsthallen ligger i første etasje.

  Henting og levering av leiebil

  Du finner bilutleieskrankene i ankomsthallen, etter bagasjeområdet. Nedenfor ser du åpningstidene til de forskjellige utleierne.

  Utleiere Åpningstider
  Alamo Man-søn: 07:00 til 23:59
  Avis Man-søn: 08:00 til 23:59
  Budget Man-søn: 09:00 til 23:59
  Europcar Man-søn: 07:00 til 23:59
  Goldcar Man-søn: 07:00 til 23:00
  Guerin Man-søn: 07:00 til 23:59
  Thrifty Man-søn: 08:00 til 22:00

  Flyplassens fasiliteter

  Hva med litt shopping før du setter deg på flyet? På Funchal flyplass så finnes det alt fra vin, til klær og søtsaker. I terminalen er det et antall serveringssteder der du kan ta deg noe godt å spise og drikke. Hvis du skulle lure på noe før din reise så kan du ta kontakt med informasjonsskranken som du finner i andre etasje. Minibanker finner du i første, andre og tredje etasje. Hvis du trenger å veksle penger kan du ta en tur til valutakontoret i første etasje. Bank ligger i andre etasje. Ønsker du å sende et postkort før du setter deg på flyet så kan du ta en tur til postkontoret som ligger i andre etasje. Det er wi-fi på flyplassen, og de første 30 minuttene er gratis.

  Transport

  For å komme deg til Funchal city med din leiebil så kjører du langs kysten sørover på ER101 og du vil være i byen på rundt 20 min (19km).

  Ønsker du å ta offentlig transport inn til Funchal eller andre destinasjoner på øya så kan du velge mellom rutebuss, flybuss og taxi. Det er 20 bussavganger til Funchal og Machico daglig, og disse går mellom 06:00 - 20:00. Det finnes også flybuss som kan ta deg til øyas hovedstad, og denne stopper ved et antall hotell på veien. Flybussen går 15 ganger daglig. Utenfor ankomsthallen så finner du taxiområdet.

  Parkering

  I Funchal finnes det parkeringshus og parkeringsområder, i tillegg til gateparkeringer. Sjekk med ditt hotell og hør hvis de tilbyr parkering for sine gjester, da det kan være et smidig alternativ. Når det kommer til gateparkering så må man i blå soner, zonas azuis, betale for parkering i en parkeringsautomat. Vanligvis så må man betale for parkering mandag til fredag mellom 08:00-20:00, og 08:00-18:00 på lørdager. På søndager så er parkering oftest gratis. Les alltid skilt nøye for mer informasjon gjeldende tids- og parkeringsrestriksjoner der du ønsker å stå. La aldri verdisaker ligge igjen i bilen.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Funchal flyplass