Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  FARO

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Faro

  Har du noensinne tenkt på ferie i Algarve eller Portugal. Hva med å leie bobil i Faro? Hos Auto Europe har du muligheten til å velge fra et bredt utvalg av moderne bobiler til lave priser. Dersom du er usikker på hvilken bobil du bør velge og hvilket utstyr du bør ha med, vennligst kontakt våre bobilspesialister. Om du er klar til å bestille gjøres dette enkelt via vår søkemotor online.

  Nyt fordelene du har når du reiser med bobilutleie i Faro og glem alt om hoteller og ompakking av kofferten på hvert stopp. Du kan kontakte våre bobilspesialister via telefon eller online for å booke eller få hjelp. La deg fortrylle av atlanterhavskysten og landskapet på din road trip til Porto nord i landet. Glem heller ikke å besøke byens hovestad, Lisboa, som du kjører forbi på halvveien og bare må sees.

  Campingplasser i nærheten av Faro

  Å leie bobil i Faro er lett, men det kan være vanskelig å finne en passende parkeringsplass, spesielt i høysesongen. Om du reiser om sommeren bør du reservere plass på forhånd. På sørkysten kan du fort få problemer med myndighetene om du parkerer langs en kystvei i mer enn en time. Innover i landet, i tillegg til ved Algarve er dette mindre problematisk. Under finner du et utvalg av campingplasser i og rundt Faro.

  Camping Olhao Campingplassen Olhão ligger i Olhão, omtrent 9 km fra Faro. Det er plasser med halvskygge, helskygge og i solen. Det er en fin sandstrand nær campingplassen i tilllegg til lekeplass og sportsområde. Du har gratis Wi-Fi- Hunder er tillatt men må holdes i bånd.
  Camping Albufeira Camping Albufeira ligger 45 km vest for Faro og bare 1,6 km fra en liten fiskerlandsby. Parken er utstyrt med to svømmebasseng (inkludert et barnebasseng) og flere restauranter. Det er busser med god forbindelse til Albufeira og hovedstasjonen er rett ved campingplassen. Antallet gjester begrenser seg til 4 på ståplasser for bobiler. Innsjekking er kl 15:00 og utsjekking før 12:00. Ingen dyr er tillatt på anlegget og i høysesongen må du leie for minst 7 netter.
  Algarve Motorhome Park Kun 60 km fra Alves ligger Algarve Motorhome Park. Vakkert situert i hjertet av Rio Arade-dalen og en attraktiv campingplass for besøkende. Campingplassen ligger nær byen Silves. Det er to typer ståplasser; med og uten eletrisitet. Alle plassene har handicapvennlige, video-overvåket og har tilkobling til kloakksystem. Du kan betale for oppholdet med kredittkort.
  Motorhome Park Falésia Motorhome Park Falésia ligger 29 km fra Faro sentrum. Merk at du ikke kan forhåndsbooke plass her. Parken er åpen året rundt. Stranden Praia da Falésia er innen gangavstand.

  Tilgjengelige bobiler i Faro

  Hvis du enda ikke har bestemt deg for en bestemt modell kan vi hjelpe deg! Her lister vi noe av utvalget du har når du vurderer bobilutleie i Faro. Hvis dere er to som reiser er Compact Plus en kompakt modell som kombinerer praktikalitet med komfort. Den er omtrent seks meter lang. Premium standard tilbyr ikke bare soveplass for 4 personer, den er også generelt mer luksuriøs med mer utstyr og en lengde på 7.6 meter. Active Plus er, på tross av sin beskjedne størrelse har soveplasser til opptil 4 personer fordelt på to dobbeltsenger. For tilstrekkelig plass for hele familien er Family Plus et godt valg. Seter som kan legges opp skaper nok plass til opptil 6 passasjerer. Utstyret er moderne og bilen kommer med ekstrautstyr som sykkelstativ og markise samt en liten garasje bak.

  Compact Plus Adria

  Compact Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.99 Meter
  Transmisjon: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Klasse B Adria

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Active Plus Family Plus

  Active Plus

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.42 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Faro

  Bobilens maksfart er 90 km/t på landeveier og 100 km/t på motorveier. Det er viktig huske at å stoppe langs veier og på parkeringsplasser ikke er tillatt. Bomringer koster det samme som for biler. Det er ingen avgift for å kjøre ruten fra Lisboa til Coimbra og Porto. Faro, hovedstaden i Algarve har den største flyplassen i regionen og er ofte startpunktet for en ferie i Algarve eller Portugal. Faro er likevel så mye mer enn et passende utgangspunkt på bilferie.

  Vila Adentro, en del av den fantastiske gamlebyen, ligger gjemt mellom de nesten perfekt bevarte bymurene. Her finner du et stort utvalg forretninger, restauranter og barer. De historiske byportene er en storslått inngang til denne delen av Faro. Byen ligger rett ved et naturreservat "Parque Natural da Ria Formos". Med et beskyttet område på ca 272 kvadratkilometer er dette en av de største beskyttede lagunene i Europa. Dette pustberøvende landskapet ble skapt av havet og et jordskjelv i 1755.

  Du kan nyte en vakker utsikt over Faro fra Sé Cathedral. Katedralen dateres tilbake til det 13 og 14 århundre og har blitt nesten blitt jevnet med jorden to ganger. Restaurering og gjenoppbygging reflekteres i mange av elementene i katedralen. For eksempel det gotiske kapell som ble renovert i maurisk stil mens orgelet og inngangen ble renovert i barokk stil. Utsiktspunktet befinner seg i klokketårnet i katedralen.

  Den vakreste stranden i omådet er Praia de Faro. Den beste måten å komme dit fra byen er med buss nummer 16 ettersom det kan være vanskelig å finne parkering i nærheten. Det som er spesielt med denne stranden er at den så langt ikke er truffet av de store turistmassene. Sjangsene for en avslappende dag på stranden med god plass og lite trengsel er derfor stor. Ilha de Faro er forbundet med fastlandet med en smal bro med en kjørefil. Atmosfæren på denne stranden er avslappet og du merker lite av dens nærhet til flyplassen. Stranden er fortsatt ikke et offer for masseturisme, vannet er rent og det ville vært perfekt å bade her om det ikke var for de konstant lave vanntemperaturene på mellom 17 til 23 grader avhengig av årstiden.