Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  PORTO

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Porto - Opplev Portugal

  Omtrent 3 timer fra hovestaden Lisboa, ved den portugisiske kysten finner du turistperlen Porto. Tilbring din ferie i Porto på best mulig måte og ha muligheten til å reise og oppleve Portugal med en helt unik frihet ved å leie bobil i Porto. Gjør om ferieplanene til et uforglemmelig eventyr og reis rundt for å oppleve alt du vil se i denne vakre og kulturrike byen. Hos Auto Europe har vi ikke bare et bredt utvalg av rimelige leiebiler; du kan også velge og vrake blandt våre bobilmodeller fra erfarne og vekjente utleiere. Søk enkelt og sammenlign i vår søkemotor eller ring oss for hjelp og info.

  Campingplasser i og rundt Porto

  I området rundt Porto er utvalget av campingplasser stort. Mange av disse har vakre beliggenheter utenfor allfarvei. Under har vi samlet et utvalg av campingplasser som kan passe for deg og din bobilutleie i Porto.

  Canidelo Camping Denne campingplassen ligger på den berømte kysten Costa Verde, kun 9 km fra Portos historiske bykjerne. Området er det perfekte utgangspunktet for dagsutflukter til byen. På stranden kan du koble av i solen eller kose deg med diverse vannsporter. Det er eletrisitetstilgang og på store deler av campingplassen er det gratis Wi-Fi.
  Parque Orbitur Angeiras / Matosinhos Også denne campingplassen har en fantastisk beliggenhet nær stranden. Campingplassen ligger ca 17 km nord-vest for Porto. Bortsatt fra strøm har campingplassen flere aktiviteter å tilby, for eksempel tennis, minigolf, bordtennis og et stort basseng for deg som er glad i å svømme. I nærheten av anlegget er det også muligheter for å seile og surfe.
  Parque de Campismo Sol de Vila Cha Via A28 kan du nå campingplassen på ca 23 min fra Porto. Campingplassen ligger nært sandstranden og de mange trærne på anlegget gir bobiltomtene skygge og svale temperaturer. Plassene har eletrisitet tilgjengelig. Øvrige fasiliteter inkluderer vaskemaskin, tørketrommel, gratis wifi, lekeplass og mer. Ikke langt fra campingplassen kan du fiske, seile og surfe.
  Coimbra Camping & Bungalows Om du har bestemt deg for å reise sørover mot Lisboa er denne campingplassen perfekt for å ta envelfortjent pause på veien. Anlegget ligger bare 1,5 time fra Porto og ca 2 timer fra hovedstaden og tilbyr romslige plasser med eletrisiterstilgang og vann. Du finner også aktiviteter som minigolf, volleyball og tennis.
  Casa Azzurra Litt lenger sør finner du Casa Azzurra. Herfra er det bare 88km til Lisboa. De romslige bobiltomtene har alle eletrisitet og vann i tillegg til Wifi. Oppvaskemaskin, vaskemaskin og tørketrommel kan brukes av alle bobilgjester. Under ditt besøk bør du ikke gå glipp av et besøk i den nærliggende byen Obidos. Den ligger bare 5 km unna og og er verdensarvlistet av Unesco.

  Tilgjengelige bobiler i Porto

  Hos Auto Europe finner du den perfekte bobilen til din bobilferie. Modellene som presenteres under er bare et lite utvalg av alle bobilene som er tilgejngelige for henting i Porto. Opptil 2 personer kan nyte av uovertruffen komfort i modellen Compact Plus. Bobilen har dobbeltseng, toalett, dusj og kjøkken på ca 6 meter og har tanker for ferskvann og avløpsvann. Modellen Sporty er mindre men har plass til 4 personer på sine 5 meter. I dette kjøretøyet har du to dobbeltsenger, kjøkken og tank for ferskvann. Modellen Adria passer for 4 personer men tilbyr til sammenlikning med Sporty mer plass og komfort i form av kjøkken, dusj, toalett og tank for fersk- og savløpsvann. Aller mest plass har Family Plus med soveplasser for opptil 6 personer. De er fordelt på 2 dobbeltsenger og 2 enkelsenger. Takket være dusj, kjøkken og toalett kommer hele familien til å føle seg som hjemme i denne bobilen på veien.

  Compact Plus Sporty

  Compact Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Sporty Camper

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Adria Family Plus

  Klasse B Adria

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Porto

  Porto er blandt de eldste byene i Europa og er med sine 237 000 innbyggere den største byen i landet etter Lisboa. Siden 1996 har den historiske bykjernen stått på UNESCOS verdensarvliste. Porto er sammen med Rotterdam kulturhovedstaden i Europa. Byen er verdensberømt for sin portvin og vingårdene rundt byen er vel verdt et besøk. Vi anbefaler at du begynner ditt besøk i Porto med en tur rundt i gamlebyen der du finner utallige vakre barokk-kirker. Også byens eldste hotell, Grande Hotel do Porto som åpnet i 1880 erverdt et besøk. Fra kirken Igreja dos Clerigos 76 meter høye kirketårn kan du nyte en fantastisk utsikt over byen når været er klart.

  Kirken Igreja Sao Francisco er interessant blant annet på grunn av sin byggestil og innredning. Kirken som først ble bygget i gotisk stil er i høy grad gjenoppbygget i barokkstil. De mange museene, kunstgalleriene, konsertsalene og teatrene gjør at dagene du tilbringer i Porto kan være fylt av kulturopplevelser. Et besøk på Museu Nacional de Soares dos Reis, som ligger i Palacio dos Carrancas eller Museu de Arte Contemporanea da Fundacao Serralves må sees om du er en fan av portugisisk kust. Om du besøker Museum Museu de Arte Contemporanea og Casa de Serralves kan du kombinere dette med et besøk i parken Parque de Serralves. Her kan du nyte den friske luften og gå en tur i vakre omgivelser. Det er også strender og vakker havutsikt i byen. Det er mange strender om du er lysten på sol og strandliv. Vi anbefaler Praia da Luz, Praia dos Ingleses eller Praia do Cerneiro.

  Etter at du har tilbragt nok tid i Porto kan du begi deg ut på Portugals veier og reise etter humør og vær. Det anbefales å leie bobil i Porto og kjøre langs den vakre kysten med atlanterhavsutsikten i panorama utenfor vinduet. Du kan blandt annet kjøre sørover gjennom Coimbra mot Lisboa og hele veien ned til Faro. På veien kommer du til å oppleve byer som Sintra, Estoril og Cascais. For den som vil kombinere eventyret med sol og bad garanterer vår road trip med Portugals beste strender den optimale reisen. Det finnes også et stort utvalg av fine campingplasser på veien.