Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  LISBOA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Lisboa

  Dersom du tenker på å leie bobil i Lisboa venter det deg et uforglemmelig eventyr med utallige opplevelser renten du reiser med familie eller venner. Utforsk byens høydepunkter og skatter i din helt egen takt, deretter venter veien og byene den fører deg til. Reis nedover i landet for å oppleve andre kjente byer som for eksempel Porto eller Faro. Du kan velge blandt en rekke tilgjengelige modeller hos Auto Europe, som alle leies ut til lavest mulige pris slik at du kan legge penger og energi i det som teller; nemlig å nyte ferien med familie og venner. Dra nytte av ekspertisen våre bobileksperter har å tilby og sammenlign priser og kjøretøy enkelt via vår søkemotor.

  Campingplasser i og rundt Lisboa

  Mange campingplasser og anlegg ligger en kort reise utenfor byen og tilbyr fantastiske beliggenheter og en nydelig utsikt. Uansett hvordan du velger å planlegge din reise i Portugal kommer du til å finne mange anlegg langs veien der du kan tilbringe en natt eller to. Ta en kikk på våre forslag under og få inspirasjon til du skal leie bobil i Lisboa.

  Lisboa Camping & Bungalows Campingplass med fantastisk beliggenhet under 10 km fra sentrum. Bobiltomtene er romslige og har tilkobling for vann, eletrisitet og TV. Det er muligheter for minigolf. Om du vil holde deg i aktivitet kan du spille tennis, bordtennis og minigolf. Barna vil fryde seg over det store bassenget og lekeplassen.
  Parque Orbitur Costa da Caparica Ligger ca 17,5 km fra sentrum. Campingplassen tilbyr plasser for bobiler på 50 kvadratmeter såvel sdom tilkobling for vann og eletrisitet. I nærheten finner du en fantastisk sandstrand og mange severdigheter som lett og raskt kan nås fra campingplassen.
  Parque Orbitur Guincho / Cascais Denne capingplassen drives av samme bedrift som campingplassen nevnt ovenfor, camping Costa de Caparica og også her tilbys store bobiltomter med eletrisitet og vann. Campingplassen er et godt valg om du vil utforske Cascais og Sintra eller surfe på en av de fantastiske strendene. Anlegget ligger ca 34 km fra sentrum av Lisboa.
  Casa Azzurra Campingplassen ligger i nærheten av den idylliske byen Obidos og er omtrent en times reise fra Lisboa. Den passer perfekt for deg som vil ha et mellomstopp på veien til destinasjoner som Coimbra eller Porto. Ståplassene har el-og vanntilslutning såvel som wifi. Byen Obidos er på UNESCOs verdensarvliste og et vel verdt et besøk.
  Ar Puro Camping Coimbra Omtrent to timer fra Lisboa finner du Ar Puro Camping, i nærheten av Coimbra, dette anlegget passer fint for å legge inn et stopp for deg som har Porto som endelig destinasjon. Bobilplassene tilbyr rikelig med plass for deg som reiser med en større modell og har tilslutning for vcann og eletrisitet. Det store bassenget, minigolfbasnen og volleyballbanen gjør at ditt besøk her aldri blir kjedelig. Du kan også spille golf eller fiske i nærheten av campingplassen.

  Tilgjengelige bobiler i Lisboa

  Hos oss hos Auto Europe har du et bredt utvalg av kjøretøy for deg som vil leie bobil i Lisboa. Under har vi valgt ut 4 modeller som er tilgjengelige for deg i Lisboa. Modellen Comfort Standard passer fint for to. På knappe 6 mneter tilbyr dette kjøretøyet dobbeltseng, kjøkken, dusj og toalett slik at du kan føle deg hjemme på veien. Den perfekte bobilen for en familieferie finner du i Family Standard. Sengeplassene er oppdelt mellom, 2 enkeltsenger og en dobbeltseng. Toalett, dusj og kjøkken gjør at du reiser med total komfort. Kjøretøyet har en lengde på 7,38 meter. Modellen Compact Luxury er et godt alternativ for 4 reisende. Utrustningen er identisk med modellen nevnt over men soveplassene er fordelt på to dobbeltsenger. Med 5,99 meter er modellen kortere enn Family Standard. God plass finner du i modellen Luxury Family som på 7,28 meter tilbyr 3 dobbeltsenger, kjøkken, dusj og toalett. Perfekt for grupper på opptil 6 personer. I alle bobiler som er nevnt over er det tank for drikke og avløpsvann.

  Comfort Standard Family Standard

  Comfort Standard

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Standard

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Compact Luxury Family Luxury

  Compact Luxury

  Sengeplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse A
  Lengde: 6.95 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Luxury

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.28 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Lisboa

  Lisboa er ikke bare hovedstad i Portugal, den er også, med sine 545 000 innbyggere landets største by. Byens behagelige klima, gode mat, idylliske strender og nærheten til byer som Cascais og Estoril gjør byen til et populært valg blandt besøkende. Den internasjonale flyplassen har en optimal beliggenhet og ved ankomst her er det kun 6 kilometers reise inn til byen. Når du etter denne korte turen er fremme i byens sentrum anbefaler vi deg å starte i Baixa-området som på alle måter må regnes som byens hjerte. Området ble rasert i en jordskjelv i 1755 men er gjenoppbygget. Gå gjennom Arco da Rua Augusta som ble bygget til minne om jordskjelvet og beveg deg deretter videre for å utforske attraksjonene i nærheten.

  De tre viktigste stedene i Braixa er Praca da Figueira, Rossio og Praca do Comercio. Her kan du ikke bare se det vakre gatemønsteret Calcada portuguesa med også beundre flere fontener og monumenter. Du må ikke glemme å besøke den imponerende bygningen Mosteiro dos Jeronimos i bydelen Belem. Bygningen er et tidligere kloster som har en velfortjent plass på UNESCOs verdensarvliste sammen med Belémtårnet. I klosterets fløyer finner du sjøfartsmuseet og det arkeologiske museum som begge er vel verdt et besøk. Kirken Igreja de Santa Engraci fra 1600-tallet har også en spennende historie, den kunne ikke ferdigstilles før på 1900-tallet. Gå heller ikke glipp av Igreja de Santa Maria Maior. For naturelskere er et besøk på Oceanario de Lisboa å anbefale. I det største innendørsakvariet i Europa kan du se haier, rokker og annet maritimt dyreliv fra hele verden. Om du foretrekker å holde deg på tørt land foreslår vi en dag i dyrehagen Lisboa Zoo der du finner mer enn 2000 dyrearter. Byen har også fantastiske strender å tilby for deg som vil tilbringe dagen med sol og bad. Vi anbefaler Carcavelos stranden, Praia do Guincho eller stranden på Costa da Caparica.

  Når du har utforsket byen og føler deg mettet på opplevelser er det på tide å fortsette ferien. Det er helt opp til deg hvor du vil dra med din bobilutleie i Lisboa. Du finner mange praktiske og komfortable campingplasser for mellomstopp på din reise. Med full komfort og alle tenkelige fasiliteter vil du garantert føle deg hjemme på veien.