Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  NULL EGENANDEL FORKLART MED AUTO EUROPE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Hva betyr Null Egenandel når jeg bestiller leiebil?

  Begrepet egenandel betyr beløpet du må betale dersom bilen blir skadet eller stjålet i løpet av leieperioden. Beløpet er en gitt prosent av skadens estimerte kostnad. Beløpet blir oppgitt under bookingprosessen og i dine vilkår og betingelser. Summen avhenger av bilkategorien og den lokale utleierens egne bestemmelser.

  For å fjerne denne kostnaden helt, tilbyr Auto Europe muligheten til å kjøpe Null Egenandel-dekning under bookingprosessen. Lokale utleiere tilbyr også denne muligheten, men ved å kjøpe det hos oss når du bestiller bilen, går avhentingen raskere. Det er viktig å merke seg at Null Egenandel-dekning bare gjelder for visse type skader, og noen bildeler som hjul, tak, understell, glass og dekk kan være unntatt. Hvis noen av de untatte delene blir skadet, står du ansvarlig og må følgelig betale for skaden.

  Hvordan virker Null Egenandel for billeier i USA?

  Når du leier bil med Auto Europe i USA, kommer Null Egenandel som en standard for alle billeier. Med de fleste utleierne inkluderer grunnprisen også en utvidet dekning som inkluderer hjul, glass, understell og kjøretøyets tak. Hvis du velger Avis eller Budget som din bilutleier, inkluderer grunnprisen Null Egenandel for tyveri eller skade på karosseri og en refunderbar egenandel for glass og hjul. Sørg for å lese dine vilkår og betingelser, ettersom disse kan variere med utleieren og kjøretøyet du har valgt. For å få fullstendig ro i sinnet, tilbyr Auto Europe også utvidet dekning for kunder som vil reise til USA. I tillegg til alle de ovennevnte fordelene fra Null Egenandel, får man med vår spesialdekning kalt Null Egenandel med Super Breakdown Cover også det følgende dekket:

  • Kredittkortgebyr opptil €150
  • Administrasjonsavgifter opptil €150
  • Immobiliseringsavgift
  • Ubrukte leiedager av medisinske årsaker, eller pga. ulykke eller skade på kjøretøyet
  • Skade på kjøretøyets understell, tak, hjul, glass og dekk.
  • Skade på tilleggsutstyr som GPS, barnesete e.l.

  Hvis du ønsker å fremsette et krav, må du først betale til utleieren, og så kreve denne summen tilbake fra Auto Europe. Når man fremsetter et krav til Auto Europe er det viktig å oppgi alle nødvendige dokumenter for å motta refusjonen så raskt som mulig.

  Hva gjør man hvis man kommer ut for en ulykke eller bilen blir stjålet?

  Hva gjør man om man kommer ut for en ulykke?Dersom det usannsynlige skulle skje, og du havner i en ulykke, bilen blir stjålet eller du får øye på en skade som du ikke så da du hentet bilen, ikke få panikk, og behold roen. Auto Europe er der uansett for å hjelpe og gi råd. Det er viktig at du følger prosedyren nedenfor:

  • Kontakt politiet:
   Det er viktig å skaffe en politirapport uansett om det bare er en liten skade på bilen eller om den har blitt stjålet. Hvis du har vært i en ulykke med en tredjepart er en politirapport med tredjepartens fullstendige detaljer obligatorisk.
  • Kontakt utleieren:
   Det er viktig å kontakte din lokale utleier innen 24 timer. Informasjon, som telefonnummer for din bilutleier kan du finne på kontrakten og voucheren din.
  • Ta bilder og film:
   Hvis du har muligheten, ta detaljerte bilder eller video som dokumenterer skaden(e).
  • Fyll ut skademeldingen hos utleieren:
   Når leien er over må du fylle ut en skademelding signert av utleieren.

  Hva om den lokale utleieren insisterer på at du må kjøpe ekstra forsikringer?

  Ansatte hos lokale bilutleiere blir ofte satt til å selge ekstra produkter, for eksempel forsikringer, som ofte blir nevnt ved avhenting. Generelt sett er alle dekningsalternativer som blir tilbydd av utleieren valgfrie. Hvis du ankommer for å hente bilen og blir tilbydd forsikring som er myntet på å fjerne egenandelen, så er det sannsynligvis ikke nødvendig, ettersom du allerede har kjøpt dette hos Auto Europe.

  Du kan også bli tilbydd forsikring som dekker deler av bilen som grunnforsikringen tilbydd fra utleieren gjennom Auto Europe ikke dekker. Du står helt fritt til å velge om du vil kjøpe disse ekstra forsikringene. Auto Europe tilbyr Super Cover som stort sett dekker de samme bildelene, derfor anbefaler vi sterkt å kjøpe dette i vår bookingprosess.

  Hvis du har andre spørsmål når det kommer til Auto Europes Null Egenandel eller Refunderbar Egenandel med Super Cover, ring en av våre reservasjonsagenter på 49 89 120 89 270 . Våre produkter er designet for å gi deg ro i sjelen og gir deg en smertefri leie.