Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  INFOGRAPHIC: DE BESTE REISEAPPENE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Appene som hjelper deg på reise

  I dag bruker 9 av 10 europeiske reisende sine mobiltelefoner når de er på ferie for å finne informasjon, dele bilder på sosiale medier og gjøre reservasjoner online. En smartphone kan være til stor hjelp når du er på ferie. Gjør det enkelt for deg selv: Hold stresset unna og last ned de beste ferieappene. Det finnes et stort utvalg av verktøy som kan hjelpe deg på turen! Vi har testet ut mange forskjellige apper og valgt ut de som kan gjøre reisen din enda bedre. Finn ut hvilke disse appene er gjennom å ta en titt på Auto Europe sin nye infographic

  Hvordan bruker reisende sin smarttelefon?

  Å enkelt kunne holde kontakt med venner og familie hjemme er en stor fordel, og er som oftest det som er regnet som viktigst blandt telefonen funksjoner. Men idag kan de små maskinene så mye mer; kamera, kart, og mye mer som er nyttig på reise.

  Beste reiseapper

  Det finnes mange fine apper på markedet som gjør reising my enklere. Ta for eksempel Appy Travellers og Waze, som begge har funksjoner som gjør at du kan unngå trafikkorker, finne bensinstasjoner langs veien eller planlegge dine reisetider mer eksakt. Parkopedia hjelper deg til å finne ledige parkeringsplasser. Going Abroad gir deg smarte og gode tips på trafikkregler i EU-land.

  Appy Travellers

  Oversett til et fremmedspråk, finn ut hva valutakursen er, unngå trafikkøer…. Reisen går lettere med de rette reiseAppene! Dessuten er de gratis!

  WAZE

  Verdens største community - basert på trafikk- og navigasjonsApper. Den sier ifra når du nærmer deg trafikkontroller, ulykker, veiarbeid eller køer. Informasjonen deles av andre førere i realtid. Spar penger gjennom å få veibeskrivelse til bensinstasjonen med billigst bensin.

  Parkopedia

  Dette er den enkleste måten å finne parkeringshus på. Her finner du, i realtid, både gratis og avgiftsbelagte parkeringshus i området du er. Du får også informasjon om åpningstider, priser, antall ledige plasser og høyderestriksjoner.

  Going Abroad

  Denne Appen gir deg informasjon om trafikkregler i EU. Hva er fartsgrensene i Spania? Hvilket sikkerhetsutstyr må man ha i bilen når man kjører i Slovakia? Appen finnes på 22 forskjellige språk!

  Sitorsquad

  Den beste måten å finne rene offentlige toaletter over hele verden. Hver toalett som er med på listen er blitt rangert når det kommer til renhet, og du kan også gi din egen vurdering etter ditt besøk!

  Google Translate

  Ingen flere språkhindringer! Snakk, skriv, tast inn eller ta bilde for å oversette til 80 forskjellige språk. Funksjonen fungerer også offline.

  Våre Topp 3

  Tilslutt våre tre favoritter. Google Maps er uten tvil din beste venn i ny by. Sist men ikke minst har vi Auto Europes app som gir deg mulighet til å booke leiebil på 24 000 steder verden over.

  1. Auto Europe

  Uten tvil den beste appen for å booke leiebil. Her finner du leiebiler på over 24.000 destinasjoner i over 180 land.

  2. Trip Advisor

  70% av reisende er influert av anmeldelser online / Mer enn 170 millioner anmeldelser / Mer enn 80 anmeldelser hvert minutt.

  3. Google Maps

  Den beste måten å komme på rett vei.

  Appene som hjelper deg på reise