Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  DEN PERFEKTE LEIEBILOPPLEVELSEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  DEN PERFEKTE LEIEBILOPPLEVELSEN

  Du har valgt datoer, destinasjon, bilutleiefirma og billen du har lyst til å kjøre på reisen din. Alle detaljene er fylt ut og reservasjonen din er booket. Alt er klart! Men det er et par ting du må huske på for å ha en stressfri bilutleie. Ta en kikk på vår nye infographic og pass på at du har husket på alt på listen for en best mulig leiebilopplevelse med Auto Europe.

  Som bilutleiemegler prøver alltid Auto Europe å gi våre kunder topp service og de beste prisene verden over. Vårt hovedmål er å være den beste reisepartneren vi kan og være der for deg på reisen fra begynnelse til slutt. Besøk våre nettsider og oppdag en ny verden av muligheter innen bilutleie.

  Viktig ved henting

  Selv om forskjellige bilutleieselskaper har ulike regler når det kommer til hva du trenger for å hente leiebilen din, er disse fire dokumentene det aller viktigste og bilutleieselskapet vil sannsynligvis nekte å la deg hente bilen uten dem. Pass på at du har dem med deg når du er på vei for å hente bilen.

  • Identifikasjon: Bilutleieselskapet må kunne bekrefte identiteten din, og at du er gammel nok til å leie bil. Det samme gjelder for eventuelle tilleggssjåfører.
  • Førerkort: Et gyldig internasjonalt førerkort. I enkelte land trenger du en internasjonal førertillatelse for å kjøre bil.
  • Kredittkort: Der som du ikke har et aktivt, gyldig kredittkort med tilstrekkelig kredittgrense som stemmer med navnet på førerkortet ditt kan du bli nektet å hente leiebil. Et kredittkort er svært viktig fordi bilutleieselskapet må blokkere et depositum for å dekke potensielle avgifter og kostnader; For eksempel drivstoff, eller hvis du kjører flere kilometer enn det som er tillatt, og potensielle skader på eller tyveri av bilen.
  • Utskrift av Voucheren: Voucheren for bilutleieavtalen din blir sent til deg når reservasjonen er bekreftet, og må framvises ved avhenting av leiebilen.

  Sjekk før du kjører avgårde

  Når du henter bilen må du huske å sjekke insiden og utsiden av den, og passe på at det ikke er noe som kan betraktes som en skade når du returerer bilen. De fleste tar bare en rask spasertur rundt bilen og ser etter problemer som allerede er registrert av bilutleiefirmaet. Hvis det er mulig kan du ta bilder av eventuelle problemer og notere dem i leieavtalen.

  • Skader: Skap, riper, bulker etc.
  • Trykk i dekkene: Husk å sjekke lufttrykket i dekkene.
  • Drivstoffnivå: Sjekk drivstoffnivået mens biler fortsatt står hos utleier.
  • Ta bilder: Ta bilder, hvis mulig med datostempel.
  • Frontrute: Sjekk ruter, vinsudviskere og spylervæske.
  • Utstyr: Sjekk at alt ekstra utstyr er til stede og at det er i full funksjon før avreise.

  Den perfekte leiebilopplevelse