Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  DRIVSTOFFPOLICY
  INFORMASJON OG TIPS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Drivstoffpolicy tips

  Drivstoffalternativer forklart

  Auto Europe jobber for å ha en gjennomsiktig online-service med en brukervennlig bookingsmotor. En av de mest vanlige spørsmålene fra våre kunder er gjeldende drivstoffalternativene. Du kan selv velge hvis du vil forhåndsbetale for drivstoffet når du henter bilen eller hvis du heller ønsker å fylle opp tanken før du leverer tilbake bilen til utleieren. Nedenfor finner du mer informasjon om de to drivstoffalternativene "Full til Tom" og "Full til Full" (står under prisen). Man kan også skreddersy søkeresultatene slik at de kun viser det ene eller det andre drivstoffalternativet.

  Full til Tom

  Dette alternativet passer for deg som leier for en lengre periode og som har begrenset med tid til å kjøre til en bensinstasjon for å fylle tanken før du leverer tilbake bilen til utleieren. Om du velger dette alternativet betaler du for bensinen ved opphenting og leverer tilbake bilen så tom som mulig, det refunderes ikke for ubrukt drivstoff. Som vi nevnte i begynnelsen så er dette et godt alternativ for de som skal leie for en lengre periode, eller når du vet at du kommer til å kjøre mye. Noen av utleierne refunderer for ubrukt drivstoff hvis leien ikke er lengre enn 3 dager. Vennligst les "Vilkår, betingelser og lokale priser" nøye. Kostnaden for drivstoffet hos utleierne er oftest høyere enn hos de lokale bensinstasjonene.

  Full til Full

  Dette er våre kunders favorittalternativ siden man kun betaler for det drivstoffet som man bruker. Med dette drivstoffalternativet hentes bilen med full tank og leveres med full tank. Dersom du skulle glemme å fylle opp tanken så vil utleieren pålegge deg et gebyr for manglende drivstoff. OBS: Dersom du velger "Full til Full", planlegg ekstra tid før du levere tilbake bilen slik at du rekker en tur innom bensinstasjonen for å slippe å bli belastet med en dyrere drivstoffpris hos utleieren, og slik at du også slipper ekstra drivstoffservice-gebyr.