Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  REGLER FOR HÅNDBAGASJE PÅ FLYTUR

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Hvor mye bagasje kan jeg ta med om bord?

  Mange reisende lurer på hvor mye håndbagasje som er tillatt å ta med seg på flyet. De som flyr ofte kanskje vet svaret, men hvis man reiser mer sjeldent så er det ikke like lett å vite om det er samme regler som gjelder for alle flyselskaper eller ikke. Les vår infographic for å finne ut mer om de forskjellige reglene hos noen populære flyselskaper. Med Auto Europe trenger du kun å ta din voucher, kredittkort og førerkort med om bord – vi tar hånd om resten. Når du har kommet frem til din destinasjon er det bare å hente din leiebil og starte ferien!

  Flyselslaper har forskjellige regler for håndbagasje - og det varierer veldig. Noen tillater enn bag på maks 10 kg som håndbagasje og enkelte tillater to bager i varierende størrelser.

  Hva som er lov å ta med om bord er en annen sak; Skarpe objekter er ikke tillatt. Som kjent må alt av væsker pakkes i flasker og containere på under 100 ml og pakkes i en 10 liters plastpose. Du finner utfyllende informasjon om dette på flyselskapenes nettsider. Vi ønsker deg en strålende ferie!

  Under finner du informasjon om håndbagasje, slik at du er klar til å pakke.

  håndbagasje