Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  AUCKLAND

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Auckland

  Utforsk metropoler som Christchurch og Auckland ved å leie bobil i Auckland til en rimelig pris. Få ubegrenset frihet til å utforske samtidig som du reiser med maksimal komfort. Vi på Auto Europe har 60 års erfaring i bransjen og har lenge vært en ledende aktør innen bilutleie. I dag leverer vi et bredt utvalg av tjenester som for eksempel luksusbiler og bobilutleie. Våre bobilutleiespesialister hjelper deg til å planlegge din bobilferie i New Zealand slik at du får maks utbytte av reisen.

  Campingplasser i og rundt Auckland

  Du som skal leie bobil i Auckland vil naturligvis også trenge informasjon om hvor du kan overnatte og lade batteriene mens du er på reise. Vi har derfor satt sammen en kompakt guide med campingplasser du kan vurdere som stoppesteder på veien. For mer informasjon kan du besøke de respektive camopingplassenes hjemmeside. Det lønner seg å planlegge og booke i god tid for å unngå stress.

  Takapuna Beach Holiday Park Denne campingplassen gir deg en fantastisk beliggenhet ved stranden på Takapuna Beach. Her våkner du til soloppgang over Rangitoto Island og panoramautsikt over den vakre Hauraki-golfen. På bare 15 min befinner du deg inne i Auckland City og på 45 min kan du nå Aucklands internasjonale flyplass. Campingen ligger komfortabelt til rette nær Takapunas livlige sentrum der du finner mange trendy restauranter, kaféer, butikker og stormarkeder.
  Remuera Motor Lodge Inner City Camping Ground Campingplassen som ligger på en parkliknande tomt har plasser for bobiler, campingvogner og telt. Anlegget har et stort, velholdt basseng som tilbyr gjester et hyggelig badested i de varme sommermånedene. Bassengområdet er åpent fra 8.00 til 20.30. Dessuten finner du en flott lekeplass for barn mindre enn en kilometer unna (10 min gange).
  Orua Bay Beach Motor Camp Campingplassen ligger på den rolige landsbygden ved nord-stranden på Awhitu-halvøyen og tilbyr panoramautsikt og fantastiske solnedganger. Direkte tilgang til stranden uten store turistmasser gjør campingen perfekt for familier med barn og for deg som søker avkobling.
  Auckland North Shore Holiday Park Dersom du ser etter det perfekte stedet å parkere din bobil i Auckland kan du slutte å lete nå. Campingen befinner seg på Auckland North Shore, bara en kort biltur fra vakre strender, topp kaféer, restauranter og ett av Aucklands største kjøpesentre; Albany Mega center. Et stressfritt sted som er perfekt for din ferie. Her kan du koble av i spaet, ta en dukkert i bassenget eller nyte en grillkveld med familien.
  Avondale Motor Park Et perfekt valg for familier, par, grupper, soloreisende og langtidsleie. Her finner du et bredt utvalg av fasiliteter og en enkel tilslutning til kollektivtrafikk.

  Tilgjengelige bobiler i Auckland

  Her har vi listet noen eksempler på bobilmodeller som er tilgjengelige i Auckland. Den 4,9 meter lange HiTop Camper har soveplass til 2 personer. Bobilens fasiliteter inkluderer kjøkken, aircondition og vanntank. Modellene er opp til 3 år gamle. Den eksklusive og 7,7 meter lange modellen Euro Star har plass til opptil 4 personer og er utstyrt med 2 dobbeltsenger. Bobilen har kjøkken, dusj, toalett, vanntank, aircondition samt varme. Modellen Beach som er noe kortere med sine 7,1 meter har samma utrustning og har soveplass til 4 4 personer. Den største modellen er River som har plass til 6 personer med soveplasser fordelt på 3 dobbeltsenger. Her er det kjøkken, dusj, WC, vanntank, avfallsvanntank, aircondition og varme. Barnestoler kan også monteres. Du kan også velge på legge til og book utstyr som campingbord og stoler.

  Apollo-Hitop Euro Star

  Hitop

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Hi Top
  Lengde: 4.9 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Bensin

  EuroStar

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.7 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel
  Beach Motorhome River Motorhome

  Beach

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.2 - 7.6 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  River

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.2 - 7.6 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Diesel

  Kjekt å vite om Auckland

  Med bobilutleie i Auckland finner du alltid noe spennende å se eller gjøre. Her finner du alt fra store idrettsarrangement, konserter og festivaler, til utendørsaktiviteter, shopping og førsteklasses mat og vin.

  Du kan beundre mer enn 1000 Taonga (skatter) på Auckland Museum, som har den største samlingen på New Zealand og i hele verden. Her får du et fantastisk innblikk i den tidlige Maori-kulturen og du finner små verdifulle klenodier fra ett Marae (felleshus) og en waka (kano) i originalstørrelse. Auckland har også den største polynesiske befolkningen i verden og på den årlige Pasifikafestivalen kan du oppleve mat, kunst, live-musikk og dans fra ulke øynasjoner.

  Alt i alt har New Zealand 48 vulkaner som har ligger hvilende i mer enn 600 år. De er øyas mest karakteristiske trekk og skaper et vakkert landskap og frodige grøntområder. For turglade nordmenn som ønsker en forandring fra fjellheimen er dette den perfekte muligheten til å få nye inntrykk og slite sålene i fjellstøvlene. På den 77 km lange Hillary Trails Waitakere Ranges kan du slippe ut eventyreren i deg. Gå eller sykle langs den urørte urskogen og la deg fortrylle av naturen rundt deg.