Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  HELLAS

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Hellas

  Hellas er et slående vakkert land og en av verdens mest populære turistattraksjoner. Landets kultur er synonymt med livlig musikk, en lang historie og spennende matkultur og du finnet et stort utvalg av utendørsaktiviteter. Temperaturen er mild hele året med temperaturer som skjeldent dropper lavere enn 15 grader celcius om vinteren.

  Hellas er den perfekte destinasjonen for en bobilferie - legg ut på reise mellom små landsbyer langs kysten og stopp der det passer dere. Du vil finne mange koslige fiskelandsbyer utenfor allfarvei som enda ikke er truffet av de store turistmassene. Legg inn besøk på museer og kunstgallerier på veien og utforsk lokal matkultur. Hellas kan spore sin historie 4000 år tilbake og det er mange historiske monumenter på veien som er verdt et besøk. Det minoiske folk, romerne, arabere, latinske korsfarere, venetianere, albanere og tyrkere har alle vært med på å forme historien og kulturen til dette diverse landets kulturarv. Når du har utforsket fastlandet venter idylliske øyer som Korfu, Kreta og Rhodos.

  Auto Europe spesialiserer seg ikke bare på bilutleie i Hellas men også bobilutleie med et bredt utvalg kjøretøy og en rekke praktiske avhentingssteder på tvers av landet. Bobilutleie i Hellas gir reisende en unik mulighet for å besøke Hellas vakreste strender og flotteste attraksjoner.

  Reise i Hellas

  Å leie bobil i Hellas betyr at dere enkelt kan reise over lange avstander og uforske både byer, landsbygder og Hellas varierte og spennende naturlandskap. Vi har listet våre favorittattraksjoner og steder i Hellas slik at dere kan finne inspirasjon og få ideer til turen.

  Hovestaden Athen trenger ingen introduksjon. Byen er uten tvil en av Europas mest appellerende reisemål. Byen har en lang og spennende historie og nok attraksjoner og aktiviteter til å underholde tilreisende i dagevis. Verdenskjente Acropolis tårner over byen og må besøkes i løpet av ditt opphold i Athen for et unikt innblikk i antikkens Hellas.

  Et annet viktig turistmål for besøkende til halvøya Peloponnese er Olympia vest for hovestaden. Olympia er kjent for å være et av de viktigste politiske og religiøse sentrum i verden og skilter med 70 bygninger av varierende betydning. Det er også her de originale olympiske lekene ble holdt fra 8 f. kr til 4 e. kr.

  Få maks utbytte av din bobilutleie i Hellas ved å utforske steinbyene på Pelionhalvøya i hjertet av landet. Vi anbefaler også et besøk til klosteret Hosios Loukas som ligger omtrent en time Nord-Vest for Athen. Hosios Loukas er kjent for sine vakre omgivelser og flotte mosaikker. I nærheten finner du Delphi som er verdt et besøk for sitt orakel dedikert til Apollo.

  Reisende som planlegger å leie bobil i Hellas og reise innover i landet vil ikke angre på et stopp ved Metéoras for å beundre de fantastiske sandsteinstårnene og antikke klostrene. Stedet er på UNESCOs verdensarvliste. Nord-Vest i landet i nærheten av grensen til Albania finner du den spektakulære kløften Vikos (en av verdens dypeste). Elven Voidomatis har gravd ut passasjen gjennom millioner av år.

  Nord-øst Hellas har også et stort antall turistattraksjoner, inkludert den gamle byen Xanthi der du finner en stor samling Neo-klassisk, Byzantin og Ottomansk arkitektur. Noen av de flotteste panoramautsiktene over havet kan nytes fra fjellet Athos som har en dramatisk beliggenhet på en smal halvøy som går rett ut i Egerhavet. Fjellet huser 20 klostre der de fleste har vært aktive i 2000 år. For deg som ønsker flere flotte fjellturer anbefales Olympus nasjonalpark der du finner det høyeste fjellet i Hellas.


  Populære destinasjoner i Hellas

  Leie bobil Athens
  Athens
  Leie bobil Igoumenitsa
  Migoumenitsa
  Leie bobil Thessaloniki
  Thessaloniki

  Utleiere

  Vår hovedpartner ved bobilutleie i Hellas er Anywhere Campers på det greske fastlandet i Athen, Thessaloniki og Igoumenitsa. Dette renomerte og pålitelige utleieselskapet tilbyr velholdte biler som er moderne, praktiske og komfortable. Alle tilgjengelige stasjoner er listet i vårt bookingsystem. Det er lurt å booke din bobil i Hellas i forkant av reisen for å sørge for at du finne den perfekte bobilen på riktig sted til lavest mulig pris.

  Tilgjengelige bobiler i Hellas

  Tilgjengelige bobiler i HellasAdria er en svært populær modell som tilbys av Anywhere Campers i Hellas. Modellen har romslig interiør, kraftig motor og er godt utstyrt med dusj, toalett, air-condition, oppvarming, komplett kjøkken og tanker for friskt vann og avfall.