Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  HELSINKI

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Helsinki - Auto Europe

  Planlegger du en reise til Finland på din neste ferie? Har du vurdert å reise med bobilutleie i Helsinki? Ta et øyeblikk til å tenke over fordelene ved å reise med bobil og må maks utbytte av ditt opphold i Finland. Med et hjem på hjul står du fritt til å planlegge ferien som du vil i tillegg til å legge om planene ved spontane endringer eller etter været. Reis gjennom landet og besøk andre byer som Turku, Tampere, eller Rovaniemi i nord. Begynn med å søke etter en passende bobil på vår nettside. Auto Europe tilbyr deg et bredt utvakg bobiler til ethvert behov. Book den perfekte bobilen for deg og ditt reisefølge med få og enkle steg. Dersom du har spørsmål ber vi deg ringe oss for en hyggelig og uforpliktende prat på +49 894 1207 298. Vårt team av spesialister hjelper deg mer enn gjerne med å planlegge turen og velge riktig kjøretløy for akkurat din reise.

  Campingplasser i og rundt Helsinki

  For å kunne gi deg et oversikt over campingplassene i regionen har vi valgt uit noenb eksempler på listen under. Gå gjennom listen og slik at du har en ide om hvor du kan overnatte når du skal leie bobil i Helsinki. Få mest mulig ut av ditt eventyr i Finland!

  Rastila Camping Campingplassen ligger bare 13 km fra Helsinki sentrum og har 133 ståplasser for bobiler, alle med strøm og de fleste har Wi-Fi forbindelse. Campingplassen har innendørs basseng og en vakker sandstrand. I tillegg er det sauna, to restauranter, sykkelutleie og lekeplass for de minste. Det er også tilgang på varmt vann.
  Espoo Oittaa Campsite Espoo Oittaa ligger i nærheten av byen Espoo, omtrent 25,7 km fra Helsinki. Campingplassen har flere ståplaser for bobiler og 64 av dem har eletrisitetstilgang. Innsjøen Bodomjärvi ligger i nærheten med fine badeplasser.
  Porvoo Camping Kokonniemi Dette komplekset ligger ca 54,7 km fra Helsinki. Det har 40 ståplasser for bobiler med strømtilgang. Andre fasiliteter inkluderer sauna, minigolf og sykkelutleie. Den livlige byen Porvoo kan nås til fots eller på sykkel.
  Matkailukeskus Lempivaara Campingplassen kan nås via E12 på omtrent en time fra Helsinki. Plassen er omgitt av skog og innsjøer og er et idyllisk sted å campe. Campingplassen har bungalower til leie i tillegg til 200 ståplasser for bobiler. Alle med strøm.
  Santalahti Resort Ligger 133,5 km fra Helsinki. Campingplassen har 120 ståplasser med eletrisitet og 70 har TV. Det er fiskesteder og turstier i nærheten.

  Tilgjengelige bobiler i Helsinki

  Auto Euro har et stort utvalg bobiler tilgjengelig i Helsinki. Vi lister under 4 eksempler. Compact Plus (6 meter lang) er perfekt for to passasjerer. Den er utstyrt med WC, dusj, kjøkken og en komfortabel dobbeltseng. Selv om Compact Luxury er liknende i lengde til Compact plus har den seter og soveplasser til opptil 4 personer med to dobbeltsenger. Den har også toalett, dusj and kjøkken. Comfort Luxury har mer plass (7,5 meter) og har plass til opptil 4 passasjerer. Bobilen har fore soveplasser: En dobbeltseng og to enkeltsenger. Hvis du skal reise med en større gruppe venner eller med hele familien kan du vurdere Family Plus camper. Den har plass til seks reisende fordelt på to dobbeltsenger og to enkeltsenger. Den har også dusj, kjøkken and WC.

  Compact Plus Luxury

  Compact Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Klasse B Luxury

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.9 - 7.6 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Family Standard Family Plus

  Family Standard

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Verdt å vite om Helsinki

  Det er mye å se og gjøre i Finlands hovedstad. Byen har i dag over 600 000 innbyggere og er Finlands største by. Byens arkitektur har eksempler på et hav av forskjellige stiler: klassisisme, funksjonalisme og art nouveau. Byens landemerke er storslåtte Helsinki Katedral. Andre spennende steder å besøke er senatbygningen, universitetets hovedbygning og den eldste steinbygningen i Helsinki, Sederholms Hus som alle ligger i byens sentrum. Det Finske Nasjonalbiblioteket er også verdt et besøk i tillegg til det Finske Arkitektmuseet. Kunstelskere bør sette av tid til et besøk på Det Finske Nasjonalgalleriet der du vil finne en mengde verker delt inn i forskjellige stiler: Ateneum (Hovedsaklig finske kustnere), Kisma (moderne kunst) og Sinebrychoff kunstmuseum (Europeisk kunst).

  Aleksanterinkatu, en gate som forbinder Senat Square med Boulevard Mannerheimintie, er perfekt for en hyggelig spasertur gjennom byen. En annen anbefaling er Esplanadi Park som holder regelmessige konserter utendørs. Helsinki har et stort antall byparker med 30% av byens urbane område dekket av skog og parker. Et absolutt must er Kaivopuisto Park ved havet. Parken er omgitt av villaer og ambassader og et et populært tilholdssted for innbyggerne i byen. Besøk Ursa Observatory som ligger på det høyeste punktet i parken og ta en kopp kaffe eller spis middag på en av de mange restaurantene og spisestedene i parken. Den finske hovedstaden feirer Helsinkidagen den 12 Juni hvert år med en gratus utekonsert i Kaivopuisto Park. En stor mengde ekskursjoner og fergeturer kan tas fra havnen, inkludert til Korkeasaaru Zoo eller Soumenlinna festning. Det er også direkte ferger til St Petersburg i Russland, Travemünde i Tyskland, Stockholm i Sverige og Tallinn i Estland.

  Du bør ikke begrense deg til den finske hovestaden når du skal leie bobil i Helsinki. Det er et stort antall campingplasser i Finland og å utforske lamdet med bobil gir deg total frihet til å se alt du ikke vil gå glipp av. Opplev den storslåtte naturen, nordlyset og den friske luften og komi ett med naturen. Fyll opp bobilen med matvarer, book campingplassen på forhånd og begynn ditt eventyr i Finland.