Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  KROATIA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Kroatia

  Kroatias milde klima og vakre landskap gjør landet til den perfekte destinasjon for en campingferie. Uansett hvilken by du velger som ditt startsted når du skal leie bobil i Kroatia vil du finne et stort antall moderne og velutstyrte campingplasser i nærheten. Auto Europe hjelper deg gjerne med å finne riktig bobil til dine behov og planlegge din reise fra start til slutt - se gjennom våre tilgjengelige modeller i Kroatia og begynn å planlegge en uforglemmelig ferie.

  Auto Europe har i over 60 år vært ledende innen bilutleie og bruker vår ekstensive erfaring og lange samarbeidsforhold med verdens ledende utleieselskaper for å sørge for at våre kunder får leieavtaler av beste kvalitet til lavest mulig pris. Ta neste steg mot ferien og begynn å skreddersy din campingferie i Kroatia med Auto Europe. Vårt sikre bookingsystem gir deg muligheten til å reservere foretrukket modell på ønsket destinasjon.

  Nyttig ved reise i Kroatia

  Nyt vakre strender, god mat og verdenskjente attraksjoner på noen av Kroatias mest populære feriedestinasjoner som Split, Dubrovnik eller Zagreb. Auto Europe har lave leiepriser på alt fra kompakte bobiler til luksusmodeller slik at du enkelt finner det perfekte kjøretøyet for din bobilutleie i Kroatia.

  Reise til andre land og enveisreiser

  Som en av de mest populære feriedestinasjonene i Europa er Kroatia perfekt for en campingferie. Landet er hjem til to store nasjonalparker med imponerende innsjøer og fossefall - Krka Nasjonalpark og Plitvice Lakes Nasjonalpark. Kroatia er en av de mest idylliske destinasjonene for camping og utforskning med bobil. Gå heller ikke glipp av de historiske byene Dubrovnik, Split og Zagreb. Kroatia har mye å by på og med en bobil reiser du fra sted til sted med total frihet.

  Hvis du planlegger reise utenfor Kroatia må du opplyse oss om dette på forhånd; våre medarbeidere vil ha kunne fortelle deg om reise til Slovenia, Italia eller Serbia er tillatt med bobilen du har valgt. Dersom du vil levere bobilen tilbake i en annen by enn den ble avhentet vil vi kunne bekrefte om dette er mulig og fortelle deg hvilken gebyr som gjelder.


  Topp destinasjoner i Kroatia

  Leie bobil Dubrovnik
  Dubrovnik
  Leie bobil Pula
  Pula
  Leie bobil Split
  Split
  Leie bobil Zagreb
  Zagreb

  Utleiere

  Når du skal leie bobil i Kroatia inkluderer våre samarbeidspartnere Trophy Rent og Anywhere Campers. Vi tilbyr moderne, godt vedlikeholdte og komfortable bobiler over hele landet. Du finner flere avhentingsstasjoner i i byer over hele landet. Start din ferie i Kroatia med bobil!

  Tilgjengelige modeller i Kroatia

  Under finner du informasjon om noen av de mest populære bobilmodellene i Kroatia, med de grunnleggende trekkene for hver modell listet. Alle bobilene til leie i Kroatia er utstyrt med kjøkken, dusj, toalett, vanntank og avfallstank. Start ditt søk i vår søkemotor og finn den perfekte bobilen!

  Explorer Adria

  Explorer

  Soveplasser: 2 stk.
  Modell: Bobil
  Lengde: 5.37 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Adria

  Soveplasser: 4 stk.
  Modell: Klasse B
  Lengde: 7.38 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Active S Compact Luxury

  Active S

  Soveplasser: 4 stk.
  Modell: Bobil
  Lengde: 4.97 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Compact Luxury

  Soveplasser: 4 stk.
  Modell: Klasse A
  Lengde: 6.95 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Adria Coral XL Plus 670 SL Plus Family Plus

  Adria Coral

  Soveplasser: 5 stk.
  Modell: Klasse C
  Lengde: 7.39 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Modell: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel