Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I MOSAMBIK

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Mosambik

  Vakre landskaper, rikt dyreliv og spennende byer, Mosambik er en av de mest eksotiske og attraktive destinasjonene i Afrika. Øko-turismen på Sør-øst Afrikas kyst øker stadig i popularitet. Å leie bobil i Mosambik er den perfekte måten å se og oppleve dette spennende landet på. Auto Europe har årelang erfaring i bilutleieindustrien og har nylig utvidet vårt tilbud til å inkludere bobilutleie på over 500 stasjoner verden over. Med bobilutleie i Mosambik kan du reise langt ut på landets landsbygd og oppleve kultur og natur på nært hold. Mosambik er hjem til noen av verdens vakreste strender som for eksempel Tofo Beach i Inhambane, eksotiske øyer og nasjonalparker. Kjør på egen timeplan og parker bobilen når du finner en strand eller landsby du ønsker å stoppe ved. Benytt også anledningen til å dra på safari. Kontakt oss gjerne for hjelp eller mer info.

  Reise i Mosambik

  Bazaruto Archipelago er et av de vakreste stedene langs kysten. Bestående av seks småøyer er området vært populært blandt turister. Området yrer av marint dyreliv takket være sine store korallrev. Benguerra, Banque, Bazaruto, Magaruque, Shell og Santa Carolina er alle naturskjønne og vakre utgangspunkter for snorkling. Hvis du heldig kan du få øye på sjøkuer mens du dykker her! Bazaruto Archipelago er en helt spesiell opplevelse!

  Maputo er hovedstaden i Mosambik. Denne spennende byen sør i landet på Atlanterhavskysten er full av kulinariske opplevelser og har et livlig natteliv og er influert av Bantu og portugisisk kultur. Maputo har en internasjonal flyplass.

  Nasjonalparken Gorongosa ligger i hjertet av og er hjem til over 400 fuglearter, over 100 pattedyrarter og over 40 amfibier. Hvis du er heldig kan du se løver, antiloper og flodhester.

  Reise til andre land og enveisreiser

  Dersom du ønsker å reise til et av nabolandene med din bobilutleie i Mosambik må du opplyse oss om dette i forkant av henting. Dette er fordi vi må klarere reiseplanene dine med det aktuelle utleieselskapet før vi kan bekrefte den aktuelle grenseovergangen er mulig. Land i nærheten inkluderer Sør-Afrika, Zimbabwe, Malawi, Zambia, Tanzania og Swaziland som alle er spennende og naturskjønne destinasjoner.

  Enveisreiser er også mulige med mange forskjellge spennende løsninger, du kan for eksempel hente din bobil i hovedstaden og levere den tilbake i byen Pemba. Ta kontakt for mer info og hjelp til å planlegge detaljene rundt din reise. Vi er her for å hjelpe.


  Populære destinasjoner i Mosambik

  Leie bobil Maputo
  Maputo
  Leie bobil Pemba
  Pemba
  Leie bobil Vilanculos
  Vilanculos

  Utleiere

  I Mosambik arbeider vi med bobilutleieselskapene Britz og Bushlore Africa. Begge selskaper tilbyr moderne og topp-utstyrte bobiler slik at du er sikker på å finne det perfekte kjøretøyet til å passe dine reiseplaner. For flere modeller kan du søke gjennom vår søkemotor. Les beskrivelsene for å finne den modellen som passer best for dere. Når du finner et kjøretøy du er interessert i kan du booke via vår nettside eller kontakte oss for mer informajon.

  Tilgjengelige modeller i Mosambik

  Under finner du nøkkelinformasjon om våre tilgjengelige bobilmodeller i Mosambik. Å leie bobil i Mosambik er enkelt. Sammenlign spesifikasjonene med dine behov og velg ditt kjøretøy.

  Nissan Navi Bush Camper

  Nissan Navi

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Truck
  Lengde: 5.4 meter
  Girtype: Man. 4x4
  Drivstoff: Diesel

  Bush Camper

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 5.56 meter
  Girtype: Man. 4WD
  Drivstoff: Diesel
  Toyota LC 4x4 Nissan

  Toyota LC

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Taktelt
  Lengde: 5 Meter
  Girtype: Manuelt 4WD
  Drivstoff: Diesel

  4x4 SC Nissan

  Setekapasitet: 2 stk.
  Kategori: SUV
  Lengde: 5.2 Meter
  Girtype: Manuelt 4WD
  Drivstoff: Diesel
  Nissan XTrail Toyota Fortuner

  Nissan Xtrail

  Setekapasitet: 5 stk.
  Kategori: SUV
  Lengde: 4.6 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Bensin

  Toyota Fortuner

  Setekapasitet: 7 stk.
  Kategori: SUV
  Lengde: 5 Meter
  Girtype: Automat 4WD
  Drivstoff: Bensin