Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  ØSTERRIKE

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Østerrike

  Østerrike er et slående vakkert land med rik kulturhistorie. Landets alper og innsjøer gjør det til den perfekte feriedestinasjonen - spesielt dersom dere ønsker en aktiv ferie. Østerrike er kjent for sine fantastiske vintersportmuligheter, men blir med og mer populær for fjellturer, fjellklatring, mountainbiking og byferier. Opplev den vakre naturen og de historiske byene ved å leie bobil i Østerrike. Det finnes ikke noen bedre måte å reise i Østerrike enn med bobil og Auto Europe har et bredt utvalg modeller til leie.

  Reis dit veien fører deg og nyt Østerrikes skjønnhet og ville natur. Besøk bortgjemte små landsbyer og lad batteriene. Med et hjem på hjul er du fullstendig fleksibel på reise. Start for eksempel i hovedstaden Wien og ta deg mot alpene på road trip.

  Reise i Østerrike

  Østerrike ligger i hjertet av Europa og grenser til mange land - Sveits, Italia, Tyskland og Ungarn for å nevne noen. Østerrike er et land med store naturområder og vide enger. Vi anbefaler en kjøretur gjennom Danube Valley til Schwarzwald som er berømt for sin sjokoladekake med kirsebær.

  Få maks utbytte av din reise ved å leie bobil i Østerrike. På denne måten får du ikke bare sett storbyer som Salzburg og Wien, men også det vakre landskapet rundt og de koselige lansbyene du vil passere på veien. Østerrike er et fascinerende land med mye å se.

  Reise til andre land og enveisreiser

  Det er også verdt å se Østerrikes naboland. Du kan enkelt reise over landegrenser og tilbake med din bobil og det er mange steder på tvers av Østerike og i hele Europa der du kan hente og levere tilbake din bobil. Reis med total frihet og fleksibilitet med en bobilutleie i Østerrike og opplev et nytt sted hver dag!


  Topp destinasjoner i Østerrike

  Leie bobil i Graz
  Graz
  Leie bobil i Innsbruck
  Innsbruck
  Leie bobil i Salzburg
  Salzburg
  Leie bobil i Wien
  Wien

  Utleiere

  Vår partner for bobilutleie i Østerrike er Anywhere Campers. Med Anywhere Campers har du muligheten til å hente din bobil på flere stasjoner landet over og kjøretøyene er nye og velholdte. Når du skal leie bobil i Østerrike er det lurt å booke langt i forkant for å sikre at du får dra nytte av våre laveste priser og beste tilbud.

  Tilgjengelige modeller i ØsterrikeTilgjengelige modeller i Østerrike

  Adria Motorhome fra Anywhere Campers tilbys i hele Østerrike. Modellen er enkel å kjøre og er utstyrt med air conditioning og varme. Bilene har også dusj, toalett, kjøkken, vann og avfallstank. Start ditt søk i vår søkemotor og finn tilgjengelige tilbud i Østerrike.