Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  TSJEKKIA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Tsjekkia

  Til tross for at Tsjekkia er et lite land er kulturtilbudet svært bredt. Pass på at du leser om områdene du skal reise gjenom på forhånd slik at du ikke går glipp av spennende sightseeingmuligheter. Å leie bobil i Tsjekkia er starten på den perfekte familieferien takket vår landets vakre arkitektur, dype skoger og flotte turmulighter. Tsjekkia er også hjem til mange vakre slott, klostre, palasser og koselige landsbyer.

  Uansett hva du planlegger på reisen vil du garantert se uforglemmelige steder og landskap med din bobilutleie i Tsjekkia. Book online eller ring oss dersom du vil ha hjelp!

  Reise i Tsjekkia med bobil

  Mange planlegger å starte reisen i Praha; en av Europas eldste og mest historiske byer. I hjertet av byen finner du den nesten helt intakte gamlebyen som kan dateres tilbake til middelalderen. Sørg for at du planlegger et par dager i Praha slik at du har nok til å spasere gjennom byens gater.

  Reise til andre land og enveisreiser

  Tsjekkia har et bredt utvalg av severdigheter - men dersom du likevel vil besøke naboland som Tyskland eller Østerrike. Wien kan nås på fire timer og Dresden er bare to timers reise fra Praha.

  Dersom dere planlegger å reise en vei og levere deres bobilutleie i Tsjekkia i et tilgrensende land kan Auto Europe hjelpe til med planleggingen. Ring oss gjerne eller send oss e-post slik at vi kan sjekke vilkår og gebyr for enveisreiser.


  Populære destinasjoner i Tsjekkia

  Leie bobil i Praha
  Praha

  Utleiere

  Vår ledende samarbeidspartner for bobilutleie i Tsjekkia er Anywhere Campers. Anywhere Campers har en rekke moderne bobilmodeller til leie. Bestill online og begynn å planlegge din ferie!

  Tilgjengelige bobiler i Tsjekkia

  Tilgjengelige bobiler i TsjekkiaFinn ut mer om våre kunders favorittmodeller. Alle bilene er utstyrt med air-condition, varme, strøm, kjøkken, dusj, toalett, vanntank og avfallstank.