Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE MED KEY'N GO

  • 9.2
  • 9.1
  • 9.1
  • 9.7
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  December 11
  Good experience.
  August 16
  Enkel utlevering. Bilen var i god stand. Avlevering gikk fort og effektivt.
  July 30
  Eneste problemet var at bilen var ikke registrert i P-huset og vi kom oss ikke ut. Etter 30 min og ingen som kom for å hjelpe, måtte vi gå tilbake og få en lapp. Ekstremt frustrerende i 38 varmegrader
  Les mer

  Leiebil med Key'n Go via Auto Europe

  Key'n Go er en nye bilutleietjeneste tilgjengelig på et økende antall europeiske nøkkeldestinasjoner, hvor du som kunde ikke lenger trenger å vente i lange køer for å hente leiebilen din. Med Key'n Go er henteprosedyren enkel da du bare trenger å laste ned en app, skrive inn detaljene dine og deretter hente bilnøklene fra en anvist maskin. Ideen med det innovative Key'n Go-systemet er å gjøre reiseopplevelsen så rask og stressfri som mulig. Å bestille din leiebil med Key'n Go sikrer at du slipper å vente i lange køer etter for eksempel en lang og slitsom flytur, og det er heller ingen forvirrende kontrakter og vilkår å lese og signere når du ankommer til leverandørens skranke.

  Du kan enkelt bestille leiebilen din med Key'n Go gjennom Auto Europe og vår bookingmotor på et bredt utvalg av populære steder, inkludert London (Heathrow og Gatwick), Paris (Charles de Gaulle), Roma (Fiumicino), Milano (Bergamo), Lisboa, Madrid og Barcelona. Auto Europe ble grunnlagt for nesten 70 år siden og er et nettsted for sammenligning av bilutleiepriser med et av verdens mest pålitelige online bookingsystemer. I tillegg til Key'n Go, samarbeider vi med ledende bilutleieleverandører, inkludert Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National og Sixt, og garanterer de billigste prisene og det bredeste utvalget av kjøretøy over hele verden.


  Bilutleie med Key'n Go: Hvordan fungerer det?

  Bilutleietjenesten, veldig passende kalt Key'n Go, kunne umulig vært enklere eller mer praktisk å bruke, rett og slett fordi det er ingen venting, ingen papirer og ingen uventede overraskelser i siste øyeblikk! Key'n Go oppfyller kundenes ønske om å kunne hente leiebilen raskt og enkelt med minimalt bryderi når de ankommer destinasjonen, takket være det innovative kjøretøyutleiesystemet.

  For å fullføre bestillingen, velg din destinasjon og ønskede datoer i bestillingsmotoren øverst på denne siden før du klikker på din valgte Key'n Go-bilutleiekategori, dvs. Mini, Økonomi, Mellomstor, Stor, kombi/SUV, etc. Dette vil produsere en liste over tilgjengelige bilmodeller og tilhørende spesifikasjoner, som du kan velge fra avhengig av hvilken type bil du ser etter. Til slutt klikker du bare på den gule BESTILL NÅ-knappen og Auto Europe vil sende deg en bekreftelse på bestillingen din på e-post, inkludert all nødvendig informasjon om Key'n Go-bestillingen din.

  Den siste delen av prosessen er å hente bilen din når du når destinasjonen, noe som kan gjøres i noen få enkle trinn ved å bruke den dedikerte appen du laster ned til mobilenheten din. Etter å ha valgt ditt foretrukne språk, skann koden vi sendte deg på Key'n Go-maskinen, eller alternativt kan du skrive inn bestillingsbekreftelsesnummeret for hånd. Etter det er det bare å velge bilen din blant de tilgjengelige i den valgte kategorien du har bestilt og nøklene vil umiddelbart dukke opp, så enkelt er det!


  Leie bil uten å vente

  Key'n Go's service innebær selvbetjening. For å anvende tjenesten må du forhåndsregistrere deg gjennom å kopi følgende lenk in i smarttelefonen din innen du ankommer. Deretter legg inn e-postadressen din og reservasjonsnummeret ditt fra som finnes i det øverste høyre hjørnet på kupongen din fra Key’n Go. Du må også forsikre deg om å ha et gyldig pass eller ID-kort, førerkort og kredittkortinformasjon tilgjengelig.

  Bilutleie reservasjonsnummer

  Når du har slutført bestillngen din online, så vil du motta en bekreftelse som inneholder viktig informasjon om leiebilen din. Når dette er ferdig må du følge disse instruksjonene:

  1. Velg ønsket språk.
  2. Skriv inn reservasjonsnummeret ditt eller bruk smarttelefonen din til å skanne koden vi sendte til enheten din.
  3. Velg ønsket bil fra kjøretøykategorien som tilbys.
  4. Hent bilnøklene.
  5. Begynn reisen din.


  Fordeler med Key'n Go

  ✔ Ingen ventetid

  Leiebil med Key'n Go er uten tvil det raskeste settet å komme ut på veien. Spesielt hvis om timeplanen din er travel og du ikke vil sjanse å sitte fast på grunn av sakte papirarbeid. Det eneste du trenger å gjøre er å velge kjøretøyet ditt med smarttelefonen din.

  ✔ Ingen lange tekster om vilkåren

  Det er ekstremt viktig at kundene våre føler seg trygg med Auto Europe. Med Key'n Go tjenesten kan du være helt avslappet at du er i trygge hender. Maksimal omfattende dekning er alltid inkludert i alle tjenester fra Key 'n Go. Og bare et lavt sikkerhetsdepositum er nødvendig.

  ✔ Hjelpsom personale

  Du trenger ikke å hente opp leiebilen din fra noen kontor når du bruker Key'n Go. Men hvis du har spørsmål eller møter problem, så finnes våre ansatte alltid der for å hjelpe til.

  ✔ Sikkerheten først

  Din online sikkerhet er vår førsteprioritet når du leier bil av oss. Vi bruker en online valideringsprocess for dokumentene dine som er sikker og lett å bruke. Først må du ta en bilde av førerkortet ditt og annen dokumentasjon. Informasjonen er lagret for for fremtidige bestillinger.


  Vanlige spørsmål om Key'n Go-tjenesten


  Hva skjer hvis jeg ikke klarer å digitalisere dokumentasjonen min?

  Du må forhåndsregistrere deg ved å kopiere lenken til smarttelefonen før du ankommer. Hvis du ikke kan digitalisere dokumentene dine på denne måten, gå til utleiekontoret som er angitt på reservasjonen din, og personalet vil hjelpe deg med å registrere dokumentene manuelt.

   

  Hvis jeg møter et feil i løpet av digitaliseringsprosessen er bestillingen min fortsatt gyldig?

  Ja, bestillingen din er fortsatt gyldig. Hvis det oppstår feil under digitaliseringen av dokumentene dine, vennligst gå til leverandørens skranke som vil hjelpe deg å verifisere dokumentene manuelt.

   

  Er en medarbeider fra Key’n Go tilgjengelig under hentingen av min leiebil?

  Ja. Denne prosessen er til for å hjelpe deg at få leiebilen din så raskt som mulig. En av fordelene er at du slipper å gå til utleiekontoret og stå i kø. Men hvis du har spørsmål, problemer eller bare trenger å snakke med noen, er personalet alltid tilgjengelig.

   

  Hva er inkludert i Key'n Go tjenesten?

  Key'n Go-tjenesten inkluderer følgende:

  • Ingen egenandel
  • Fullt omfattende Super Relax-dekning
  • Veihjelp
  • Full-to-Full drivstoff-policy
  • Enkel kontrakt og ingen overraskelser
   

  Hvor finner jeg Key'n Go service-tjenesten?

  Følgende steder tilbyr Key'n Go service-tjenesten:

  • Frankrike: Paris Charles de Gaulle lufthavn,Toulouse, Bordeaux, Lyon og Nice.
  • Italia - Milano Bergamo lufthavn og Roma-Fiumicino lufthavn.
  • Spania: Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Mallorca, Tenerife South flyplass, Tenerife North flyplass, Alicante og Malaga, Lanzarote og Las Palmas.
  • Portugal: Faro, Porto og Lisboa.

  Den gode nyheten er at Key'n Go-tjenesten utvides til mange andre populære steder i viktige destinasjoner i Europa og resten av verden, så vi anbefaler at du kontakter våre reservasjonsspesialister slik at de kan fortelle deg mer om Key'n Go eller noen av våre andre globale bilutleieprodukter under følgende telefonnummer +49 89 120 89 270.

   

  Hvor er Key'n Go maskinene plassert?

  Din bestillingsbekreftelse vil inneholde spesifikk informasjon om hvor henteautomatene befinner seg. Hvis du trenger hjelp til å finne en automat på ditt valgte reisemål, kan du gå til det lokale utleiekontoret som er angitt på kupongen din og personalet der kan hjelpe deg med å peke ut hvor automatene er plassert.

   

  Hvor finner jeg leiebilen min når jeg har bilnøklene?

  Skjermen på Key'n Go automatene vil vise hvor leiebilen din er parkert. På kvitteringen din med sammendrag av leiekontrakten din som skrives ut av maskinen, finner du også informasjon om plasseringen av bilen.

   

  Hvor returnerer jeg bilnøklene?

  Vennligst returner bilnøklene i avhentingskassene som befinner seg utenfor parkeringskontorene.