Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE MED SMILE RENT

  Leiebil med Smile Rent: Alt du trenger å vite:

  Smile Rent Bilutleie - Auto EuropeSmile Rents nyskapende stil å leie bil med selvbetjening er et trekk bort fra tradisjonelle metoder av bilutleie. Først må du laste ned Smile Rents applikasjon fra App Store (iPhone) etter fra Google Play (Android), deretter skal du registrere dine detaljer for å fullføre bestillingen din. Nå er det klart å hente opp din leiebil fra Smile Rent. Sjåføren må oppgi deres ID-kort etter pass-informasjon og førerkort detaljer for Smile Rent kan gjennomføre en online sjekk.

  Når du er registrert så kan du linke reservasjonen din til din profil via Smile Rents applikasjon i seksjonen “Find My Booking”.

  Auto Europe er sikre på at du vil like denne nye og spennende bilutleie-erfaring, som unngår lange ventetider ved bilutleie tellere. Når du ankommer til destinasjonen din, så er det bare å hopp på en skyttelbuss til parkeringsplassen der leiebilen din venter på deg og alt du trenger å gjøre er å åpne leiebilen din med Smile Rents applikasjon.

  Bilutleie med Smile Rent i Italia

  Smile Rent representerer en ny type av bilutleie i Italia. Smile Rent er en del av Avis Budget Group, tilbyr bilutleie til lave priser og er helt kontrollert av selvbetjening. Og er fullt tilpasset for prisbevisste og teknisk kunnskapsrike reisende i Italia.

  Smile Rent finnes tilgjengelig i Roma på Leonardo da Vinci internasjonale lufthavn og i Milano på Milano-Malpensa flyplass. Smile Rent vil snart være tilgjengelig på alle store flyplasser og togstasjoner i Italia. For at unngå behovet å vente i kø for å leie bil, som kan ta flere timer i høysesongen. Smile Rents kunder kan gjøre hele bestillingen av leiebilen deres på sine mobile enheter.

  En vanlig skyttelbuss vil transportere deg fra flyplassens ankomsthall til parkeringsplassen er leiebilen deres er parkert for deg. Leiebilen låses opp med hjelp av Smile Rents applikasjon og bilnøklene vil finnes i leiebilen.

  Viktig informasjon for å hente opp bilen

  For å hente din leiebil med Smile Rent må du først laste ned Smile Rents applikasjon fra App Store (iOS) etter fra Google Play (Android) å registrere deg for å unngå lange køer.

  Smile Rent er det perfekte valget for å leie bil både for virksomhet eller fritid. Smile Rent vil garantert endre måten du reiser, fordi leie en bil har aldri vært så enkelt

  Vanlige spørsmål

  Hva skjer hvis jeg ikke klarer å laste ned applikasjonen?

  Hvis du ikke klarer å laste ned applikasjonen, så vil leieavtale bli forsinket. Det anbefales å registrere deg i det minste 48 timer for ankomst.

  Hvilke dokumenter trenger jeg å ta med for å leie bil?

  Du må ta med deg følgende dokumenter; ID-kort, kredittkort og en digital kopi av bestillingen din. Hvis du ikke bor i et EU-land, må du ta med ditt pass i stedet for ditt ID-kort. Når dokumentene deres er verifisert trenger ikke Smile Rent å se dem igjen.

  Hvor finnes Smile Rent på flyplassen?

  Du vil finne dem gjennom via flyplassens skyttelbuss.

  På Roma Fiumicino flyplass. følg skiltene for skyttelbuss og ta skyttelbussen til P2 parkeringsplass (sone 2 til 3 i parkeringsplassen for lengre opphold). På Milano-Malpensa flyplass gå ut fra terminal 1 og skyttelbussen i personalets parkeringsplass.

  Hvor finner jeg bilen min?

  Åpne applikasjonen og bruk kartet for å finne plasseringen av din Smile Rent leiebil.

  Hvor finner jeg bilnøklene?

  Når du funnet bilen din trykk på åpne opp-knappen i Smile Rents applikasjon, og bakdørene åpnes. Bilnøklene finnes i bilens hanskerom.

  Hvilke kredittkort blir akseptert for sikkerhetsdepositum?

  Du trenger et kreditt- eller debetkort for å leie bil fra Smile Rent. Bare fra Mastercard, Visa eller American Express.

  Hvordan er reglene om drivstoff?

  Du må ta bilen tilbake med samme mengde drivstoff som var i kjøretøyet på hentetidspunktet. Vær oppmerksom på at Smile Rent-appen er synkronisert med bilen din og kan måle den nøyaktige mengden drivstoff inne i tanken når som helst.

  Hvis du ønsker at Smile Rent-teamet skal fylle bensinen for deg, kan du velge tanketjenesten vår. Dette koster 30 euro pluss en ekstra avgift for det drivstoffet som mangler i tanken på tidspunktet for avlevering, som måles mot drivstoffnivået ved henting. Vær oppmerksom på at drivstoffprisene er faste i samsvar med EU:s drivstoffindeks.

  Smile Rent belaster deg for mengden drivstoff som mangler i tanken når bilen returneres sammenlignet med drivstofftanknivået på hentetidspunktet, med en toleranse på opptil 1 liter.

  Hvor bør jeg forlate nøklene når jeg returnerer min leiebil?

  Husk å forlate nøklene inne i hanskerommet (der du fant dem) ved slutten av utleien og låse kjøretøyet med hjelp av Smile Rents applikasjon for å avslutte leieperioden.