Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  INFOGRAPHIC: SPAR PENGER PÅ LEIEBIL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Hvordan spare penger på leiebil med Auto Europe

  I dag er det populært å leie bil, og det er jo ikke så rart siden det er en smidig og komfortabel måte å ta seg dit man skal. Det er i tillegg også billigere sammenlignet med offentlig transport. Vi har samlet noen tips og råd om hvordan du kan spare penger på den neste leiebilen du booker gjennom Auto Europe.

  Det første tipset: Hent bilen i byen istedet for på flyplassen.
  Hvis du henter din leiebil i en by så kan du spare opp til 30%, og det er oftest enkelt å ta seg fra flyplassen til byens sentrum.

  Det andre tipset: Velg en leiebil med manuelt gir istedenfor automatgir.
  Når man skal kjøre bil i utlandet så er det mange som foretrekker å booke bil med automatgir. Hvis du kan kjøre med manuelt gir, så bør du velge dette når du booker. I europeiske land er prisen på biler med manuelt gir ofte lavere, og det er også et større utvalg av biler.

  Neste tips: Benytt deg av våre oppgraderinger.
  Auto Europe tilbyr et stort utvalg av oppgraderinger. Før du booker en stor bil, benytt deg av våre oppgraderingsmuligheter. En annen fordel ved å ha en mindre bil er at den bruker mindre drivstoff.

  Vårt tips: Undersøk valgmulighetene gjeldende drivstoffpolicy, og book full til full hvis mulig.
  Når du booker leiebil så vær oppmerksom på valgmulighetene du har når det kommer til drivstoffpolicy. Det lønner seg oftest å betale litt mer for full til full alternativet, da du med det alternativet kun betaler for drivstoffet du bruker.

  Så, vårt tips er: Prøv å unngå å leie ekstra utstyr.
  Ekstra utstyr innebærer en ekstra kostnad. Hvorfor betale for GPS om mobilen din har samme funksjon! Å kjøpe en beltestol er oftere billigere enn dagsprisen for å leie en.

  Vårt tips: Book alltid i god tid.
  Vi planlegger som oftest våre ferier i god tid. Vi bestiller flybilletter og hotellrom flere måneder i forveien, men booker leiebil i siste liten. Dette bør du unngå. Når du booker i siste liten så er utvalget av biler mindre og prisene vil være høyere jo nærmere opphentingsdatoen du er.

  Den beste måten å spare penger på er å booke gjennom våre nyhetsbrev. Auto Europe sine supre tilbud på de mest populære destinasjonene gjør at du kan spare penger på din neste leiebil.

  Hvordan spare penger på leiebil med Auto Europe