Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  KJØREINFORMASJON FOR MARTINIQUE

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Trafikkregler på Martinique

  Generell informasjon
  Martinique er en herlig paradisøy i Karibia. Med sitt moderne og velutbygde veinettverk passer Martinique perfekt oppdagelse med bil. Hent leiebilen allerede på flyplassen eller i sentrum av Forte-De-France. Kjør til en egen strand og nyt Martinique i din egen takt. Finn ditt eget favorittsted og slapp av i skyggene av palmetrærne. Med en leiebil på Martinique opplever du mer.

  Regler ved bilutleie på Martinique
  For å få leie en bil må du være minst 21 år(minimumsalderen kan variere avhengig av hvilken bilkategori du velger). Du må ha hatt førerkortet i minst 1 år. For sjåfører under 25 år kan en ekstra avgift tilkomme lokalt. Sikkerhetsbelte er obligatorisk for sjåfør og passasjerer. Barn under 12 år må sitte i baksete, og barn under 6 år må sitte i barnesete eller på bilpute.

  Fartsgrenser

  • By/tettsted: 50km/t
  • Landevei: 90km/t
  • Motorvei: 110km/t

  Trafikkregler
  Martinique har høyretrafikk. Fartskamera og manuelle kontroller er vanlig. Hold deg innenfor fartsgrensen. Kjør defensivt og hold avstand til andre kjøretøy.

  Bensinstasjoner
  Det finnes mange bensinstasjoner på Martinique. Mange av dem selger også mat og drikke.

  Veiavgifter
  Det finnes ingen veibommer eller veiavgifter på Martinique.

  Parkering
  På Martinique er det enkelt å finne parkeringsplass. De fleste hoteller tilbyr sikker parkering. Unngå å parkere leiebilen på gaten om natten, og la aldri verdisaker ligge igjen i bilen.

  Forsikringsinformasjon

  Generell informasjon
  Leiebilsforsikringer varierer så les informasjonen nedenfor nøye før du gjør din booking. Regler som gjelder i landet der du leier bil gjelder under hele leieperioden. Alle våre leiebiler inkluderer tyveriforsikring og forsikring som dekker kollisjon. Din leieavtale begrenser eventuelle skader på bilen eller tap til en viss egenandel som vises på din voucher. Om du planlegger å bruke forsikring som tilbys gjennom ditt kredittkort vennligst kontakt kredittkortselskapet direkte for detaljer. Spesifikk forsikringsinformasjon om din bilutleie kan du lese på din voucher.

  Restriksjoner ved bilutleie

  Generell informasjon
  Leiebilsforsikringer varierer så vennligst les nøye informasjonen nedenfor før du gjør din booking. Regler som gjelder i landet der du leier bil gjelder under hele leieperioden. Alle våre leiebiler inkluderer tyveriforsikring og forsikring som dekker kollisjon. Leieavtalen begrenser eventuelle skader på bilen eller tap til et visst egenandelsbeløp som vises på din voucher. Om du planlegger å bruke forsikringer som tilbys gjennom ditt kredittkort vennligst kontakt kredittkortselskapet direkte for detaljer. Spesifikk forsikringsinformasjon for din bilutleie finner du på din voucher.

  Innreise til andre land
  Med leiebil på Martinique er du ikke tillatt å reise utenfor landets grenser og det er heller ikke tillatt å ta med bilen på fergekrysninger.

  Enveisreise
  Enveisreiser innad i landet er tilgjengelig mot en ekstra kostnad. Enveisreiser til andre land er ikke tillatt.