Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Topp 10 Road Trip sanger

  Sommeren nærmer seg og det er tid for årets viktigste ferie! Vi gir deg 10 sanger som bare må spille under en Road Trip uansett hvor i verden du er på vei. Musikk er et must på lenge bilturer, for å holde humøret og motet oppe men også fordi det blir så utrolig mye morsommere å kjøre bil av det! Vi har alle forskjellig musikksmak men her følger noen soleklare klassikere enten du reiser i Italia, USA eller hjemme i Norge! Skru opp volumet og nyt omgivelsene  i en leiebil fra Auto Europe!

  Here I Go Again (Whitesnake) - Vi begynner i året 1982, Here I go Again av Whitesnake er en klassiker uten sidestykke og får garantert veistrekket til å føles kortnere. Sangen ble skrevet av David Coverdale og den legendariske gitaristen Bernie Mardsen. Sett den i bilen og sku opp volumet!

  Livin on a Prayer (Bon Jovi) - Nummer to på vår liste er er sikker vinner! Det finnes knapt noen som ikke kan teksten, så syng gjerne med åpne vinduer!

  Sweet Home Alabama (Lynyrd Skynyrd) - Sangen kom ut i 1974 og det er laget cver av den flere ganger. Vi synes fortsatt Lynyrd Skynyrd gjorde det best!

  Bohemian Rhapsody (Queen) - Sannsynligvis en av de (eller den) beste sangen som noensinne er skrevet. Sangen definerer 1975 og følelsen i teksten og musikken er uten sidestykke!

  Sweet Child of Mine (Guns N’ Roses) - Guns N' Roses mesterverk fra 1987... ingen over og ingen ved siden av. Sweet Child of Mine nytes best på motorveien mens landskapet suser forbi og solen står høyt på himmelen.

  Highway to Hell (ACDC) - Australske ACDC's kanskje best kjente låt kan ikke forbigås på road trip.

  Bat out of Hell (Meatloaf) - Meatloafs sang fra 1977, kjører du langs route 66 er den et must!

  Born to Run (Bruce Springsteen) - Teksten handler om å søke etter et bedre sted og det er vel det en god road trip handler om?

  Stacy’s Mom (Fountains of Wayne) - Skrevet av bassisten Adam Schlesinger og Chris Collingwood.

  Don’t Look Back in Anger (Oasis) - Vi avslutter med Don't look back in Anger av Oasis fra 1996.

  Bloggsøk


  Kategorier