Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  10 geniale smørbrød til bilturer

  En undersøkelse foretatt av Auto Europe viser at den gjennomsnittlige bilist spiser ca 5 756 smørbrød mens de kjører. Det neste spørsmålet blir hvilken effekt dette har på helsen og lommeboken. Mange bilister er bare glade for å se tegn til neste matservering når magen begynner å knurre etter timevis på veien og neste avkjøring kan ikke komme fort nok! Fast food er en enkel løsning; pizza, burgere, pommes frites i kombinasjon med søt drikke.Det er unødvendig å fortelle at prisene i fastfood kjeder og på bensinstasjoner er høye og at dette ikke er bra for helsen. I tillegg, selv om du blir mett, gir disse måltidene lite energi. Trettheten brer seg raskt i kroppen og det går ikke lang tid før sulten melder seg på nytt. Det er på alle måter en fordel å være forderedt med egenlaget mat i bilen. Du sparer penger og får et mye sunnere måltid. Vi har laget en liste over 10 fantastiske smørbrød-kreasjoner du kan lage selv.

  Rugbrød med Avocado

  Knus en moden avocado med gaffel og krydre med tørket eller frisk hvitløk salt, pepper og chili (etter eget ønske). En godt, sunt og til og med vegansk måltid! Hvis du ønsker kan du legge til kokt egg eller røkelaks for ekstra proteiner, men da er ikke smørbrødet vegansk lenger!

  Syltetøy og peanøttsmør

  Syltetøy og peanøttsmør – en gammel kjærlighetshistorie. De to er en perfekt kombinasjon av søtt, salt pg crunch! Syltetøyer er smak og behag men vi anbefaler jordbær. Peanøttsmøret bør vøære 100% peanøtter og være fattig på andre bestanddeler som salt, sukker eller palmeolje.

  Grillede grønnsaker

  Dette høres mer komplisert ut enn de andre men det er raskt å lage til med de riktige verktøyene for hånden. Grill squash, aubergine, paprika. Krydre med salt, pepper og stek gjerne brødet også for ekstra smak. Bruk dressing etter ønske.

  Caprese

  Mozzarella, friske tomater, pesto og til slutt litt arugula! Dette passer selvfølgelig perfekt i en ciabatta. Skjær på tvers og legg til litt pesto, hjemmelaget eller fra butikk. Om du vil lage selv trenger du en god matprosessor. Til dette trenger du bare to håndfuller av fersk basilikum, litt hvitløk, parmesan, pinjekjerner, salt, pepper og en god olivenolje. Denne kombinasjonen er selvfølgelig helt genial om du er i Italia der du finner de aller beste råvarene til retten.

  Geitost med honning

  Den perfekte kombinasjonen av søtt og salt – geitost med honning. Ta et stykke toast og spre smuldret geitost over. Smak til med honning og nyt

  Tuna wrap

  Et klassisk og enkelt smørbrød. En boks tunfisk sammen med hakkert vårløk, olivenolje, sitronsaft og finhakkede, syltede agurker. Legg til litt majones og rull sammen wrapen. Denne er også enkel å spise mens du kjører slik at du slipper å stoppe.

  Egg og majones

  Finhakk kokte egg og bland dem med majones, tilsett en halv teskje eddik og smak til med røkt paprika. En tidløs klassiker som kanskje ser litt kjedelig ut, men er enkel og smaker veldig godt.

  Cottage cheese og skinke

  Cottage cheese blandes med gressløk og tilsettes salt og pepper. Spre blandingen over brødet og legg til skinke. Denne kombinassdjonen anbefales spesielt i Spania, der du har tilgang på fantastisk serranoskinke.

  Løk og laks

  En sterk og fantastisk smakskombinasjon. Legg laks på et rundstykke sdammen med smør og kanskje rømme og legg til noen ringer frisk løk. Dersom du har medreisende som ikke er glade i lukten kan det være lurt å utstyre seg med tyggegummi.

  Banan og nutella

  En sikker vinner blandt både barn og voksne. Ikke det sunneste, men vi trenger alle noe søtt. Du trenger enkelt og greit brød, nutella og bananer. Skjær bananene rett før så de ikke blir brune.

  Bloggsøk


  Kategorier