Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  264 kilometer gjennom Europa

  Det gjelder oss alle, du sitter i bilen på vei hjem fra jobb og ferieminnene kommer strømmende. Solen skinner gjennom ruten og du drømme deg til varme temperaturer og hvite strender. Du tenker deg til bilturer gjennom vakre landskap og friheten og veien foran deg mens by og natur suser forbi. Iføge en undersøkelse fra bilutleiemegler Auto Europe reiser vi 264 km med bil hver uke. Samme antall kilometer kan føre deg til mange varierte og historiske reisemål dersom du for eksempel kjører i Spania eller i Italia istedet for i Norge.Alt begynner med tanken så vi starter også der. Hvor vil du helst dra? Hvem sitter ved siden av deg? Hvor skal dere? Kanksje gjennom Frankrike? Loire-dalen eller langs den franske riviera? Valgmulighetene er mange, og det står bare på fantasie. Begynn her og la oss hjelpe deg til å planlegge ditt livs ferie!

  Road trip fra Napoli til Salerno

  Kjør langs smale svingete veier mens det turkise vannet glitrer forlokkende. Campania tilbyr uforglemmelige matopplevelser, og vi anbefaler på det sterkeste at du prøver alt du kommer over. Fra metropoler til hvite sandstrender og romantiske spaserturer langs brosteinslagte gater – du glemmer aldri din roadtrip fra Napoli til Salerno.

  Road trip fra Sevilla til Malaga

  På sydspissen av det Iberiske halvøyen glimrer Andalusia og alt regionen har å by på! Begynn reisen i den historiske metropolen Sevilla og dra videre til Malaga, Cordoba og Granada. Flamenco, kunsthistorie, tapas og sommervarme er alle ingreduienser som utgjør en fantastisk kulturopplevelse i Spania. Ring oss gjerne for hjelp til planlegging!

  Road trip langs den Franske riviera

  Den franske riviera er kjent som de rike og berømtes lekeplass. Casinoer, billøp og endeløs glamour venter her i kombinasjon med sjarmerende sør franske landsbyer og vide enger med lavendel. Cannes, Nice og Montecarlo ventere deg samme med St. Tropez som en fantastisk avslutning.

  Bloggsøk


  Kategorier