Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  5 sunne snacks-ideer for lange bilturer

  En undersøkelse som for kort tid siden ble gjennomført av Auto Europe viste at europeere på biltur ofte besøker en drive-in i pausene sine for å stille sulten med en burger eller annen fat food. I gjennomsnitt besøker sjåfører Drive-in rundt 2 187 ganger i løpet av livet! Regelmessig inntak av hurtigmat kan knapt nok kalles sunt, derfor har vi hos Auto Europe laget en liste over enkle og sunne snacks som alternativ til dyr og usunn fast food!

  Nøkkelen er å planlegge på forhånd. På denne måten slipper du stress og nødløsninger på veien. Lag en liste for å holde overblikket og kjøp inn i lokale matvareforretninger for a spare tid, penger og kalorier på ferie.

  Frisk frukt og grønnsaker: Epler, pærer, bananer, apøpelsiner, gulrøtter, avocado, reddiker, paprika, selleri
  Nøtter: Mandler, valnøtter, peanøtter, macadamianøtter etc.
  Protein: Hardkokte egg, ost, tofu, kjøtt
  Karbohydrater: Mørk sjokolade, energi-barer, tyggegummi, tørket frukt
  Drikke: Limonade, kaffe, te, mineralvann

  • Mange grønnsaker kan spises som de er som en sunn og god snack! De blir enda bedre med dip eller dressing som du kan kjøpe ferdig eller lage selv! Om du lager selv blir dressingen sunnere, og det er raskt og enkelt å gjøre! Forbered et fat med rå grønnsaker ved å vaske grønnsakene og skjære dem i store biter. Reddiker er perfekte små munnfuller allerede. Disk opp en god guacamole og pakk det i separate plastbeholdere for å lagre maten trygt underveis. Gjør det samme med epler, bananer og annen frukt!
  • Pakk bokser med nøtter og mandler for en kilde til energi, sunne næringsstoffer og fettstoffer! Pass på at du drikker nok dersom nøttene er saltet.
  • Pakk tofu, ost og skinke i en kjølebag sammen med hardkokte egg! Pakk i separate bokser. Disse kan du kjøpe billig og bruke igjen. Suppler gjerne med knekkebrød og grove kjeks.
  • Tid for noe søtt! Hvem sier at ikke sjokolade kan være sunt? Velg en sjokolae med 80% kakao og suppler med kokoskjøtt, tørket frukt, nøtter og krydder som tørket ingefær. Brekk sjokoladen i store stykker og nyt en søt og sunn godbit.
  • Det er vikig å drikke, sitron og honning er med på å gi deg en lekker limonade og unngå søtsug du gjerne får fra brus. Forbered drikke på forhånd ettersom det fort blir dyrt på bensinstasjoner underveis.

  Finn flotte rasteplasser for planlagte og spontane pikniker underveis. Nyt bilturen!

  Bloggsøk


  Kategorier