Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  6 Forfriskende drinker å nyte i sommer

  Hvis du måtte gjette gjennomsnittsinntaket av alkohol på en to ukers ferie, hva ville du si? Ti enheter? Tretti? De siste undersøkelsene hos Auto Eyrope viser at europeere i gjennomsnitt inntar 44 alkoholenheter på ferie. Studien viser at svenskene topper statistikken med nesten 70 enheter på to uker, Italienerne følger bak med 45 enheter. Ferienn er den beste tiden å ta det med ro, spise god mat og nyte livet; disse resultatene er derfor ikke overraskende.De som ønsker å flashe bartenderegenskapene sine og imponere familie og venner kan lage noen av disse drinkene for å skape variasjon.

  1 Litchi Cocktail:

  Denne martinien har en forfriskende smak og asiatisk inspirasjon: Du starter med 2 shots med Vodka, 2 shots lichi juice, 1 shot av Vermouth og isbiter. Rist i 15-20 sekunder. Ikke glem et glass med litchi. Og for ekstra poeng; legg til en orkidéblomst. Denne drinken er ikke bare deilig, men også en fin variasjon fra vin og øl. 2 Espressolikør:Denne drikken pigger deg opp! Kombiner isbiter, 1/2 shot kaffelikør, 1 shot kokoslikør og 1 shot mørk rom i en cocktailshaker. Legg til en klype med muskat og vaniljeekstrakt etter smak, garnering med kaffebønner. Skål!

  3 Blackberry Margarita

  Ifølge samme studie klager europeerne minst 8 ganger over at de er for varme når de er på ferie. Derfor bringer vi deg den perfekte drinken til å kjøle deg ned - Blackberry Margarita. Stryk vann over kanten av martiniglasset og dypp det i salt. Hell i 1 shot bjørnebærjuice, 1 shot Tequila, 1 shot Triple Sec og limejuice. Legg isbiter og rist det. Sil denne forfriskende cocktailen ned i glasset og nyt! Dekorer gjerne med bjørnebær og appelsinskiver.

  4 Cuba Libre med en twist

  Denne forfriskende cocktailen er enkel og nydelig god. Skjær en lime i to og klem juicen ned i et glass. Legg til noen isbitere, 2 shots rom, cola og garanateplejuice. Rør rundt og legg til en lime-skive og granateplefrø. Deilig!

  5 Watermelon punch

  Denne drinken er litt tidkrevende, men den er vel verdt det! Skjær toppen av en vannmelon og skrap ut frukten. Spar på fruktkjøttet for å lage vanmelonpuree. Brukk skallet til vannmelonen som serveringsbolle. Sil det moste vannmelonkjøttet, rør inn gin og 1 shot med mintlikør. Kjøl i et par timer. Hell i rosevin før servering. Pynt med limeskiver. Ved å btte ut alhohol med iste eller limebrus er denne punchen en favoritt blant de minste!

  6 Søt Shirley Temple

  Barn og sjåfører vil elske denne alkoholfrie cocktailen. Bland 1 shot grenadine med en boks limebrus. Legg til en skje vaniljeis for en perfekt twist. Dekorer glasset med kirsebærsirup og kirsebær. Hvis en eller flere av disse drinkene fristet deg, fortell oss gjerne under! Fortell oss også om dine oppskrifter og ideer! God sommer!

  Bloggsøk


  Kategorier