Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Å reise på budsjett – Ferie i Bayern

  München er en av Tysklands vakreste byer, men også en av de dyreste å reise til. Prisene stiger ytterligere i høysesongen og spesielt rundt Oktoberfest, så det er lurt å ha noen triks i ermet for å spare penger på turen til vakre Bayern.

  Flyturen

  Å fly til München flyplass kan fort bli dyrt ettersom nesten utelukkende store flyselskaper flyr dit. For å spare penger på flyturen anbefaler vi å isteden fly til Memmingen flyplass. Den ligger kun en og en halv time fra München, og tar imot flyvninger fra flere lavpris-flyselskaper.

  Transport

  Hent din leiebil på flyplassen for å spare penger på turen videre til München. Med leiebil kan du reise som du vil og på denne måten kan du også besøke alpene og innsjøene med letthet for å få et avbrekk fra storbyen og se det storslåtte landskapet som omgir München.

  Hotell

  Unngå store kjeder. Se etter familiedrevne hotell ettersom disse har ofte lavere priser. Sjekk på forhånd og book tidlig, spesielt dersom du skal reise om sommeren eller under Oktoberfest. Det er også mulig å prøve couchsurfing og bo gratis hos en lokal vert, men også her bør du være tidlig ute når det nærmer seg høysesong.

  Oktoberfest

  Visste du at Oktoberfest ikke begynner i oktober. Mange reisende hvert år kommer midt i oktober for å oppleve verdens største ølfest kun for å finne ut at den allerede er over. Oktoberfest starter midt i september og varer i 16 dager frem til første søndag i oktober. Det er lurt å sjekke datoene nøye før du booker fly, hotell og leiebil slik at du ikke går i samme felle som så mange andre. På denne måten er du sikker på å få oppleve den fantastiske festen og reise hjem med en opplevelse for livet!For mer informasjon om Oktoberfest se vår infographic fra i fjor med statistikker, ord og uttrykk og morsomme fakta.

  Bloggsøk


  Kategorier