Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Alternative reisemål - Skatter utenfor allfarvei

  Kjente turistdestinasjoner er populære av en grunn, men hvis du vil oppleve noe helt nytt er du kommet til riktig sted. Unngå turiststrømmen og overfylte strender og la disse fantastiske stedene forføre deg før de virkelig kommer på kartet som reisemål. Men vær forsiktig: Hvert og en av dem kommer til å gi deg en uhelbredelig reise - og opplevelseslyst, og de vanlige turistmålene vil aldri bli helt det samme igjen.

  Naxos og Milos, Hellas

  De greske øyene er et ferieparadis, men hvorfor reise til Korfu eller Rhodos igjen og igjen når det er så mange andre vakre steder som venter på å bli oppdaget? Reis til Naxos eller Milos istedet og du vil ikke angre! På Naxos kan du la deg sjarmere av småbyene på den greske øyen, utforske de små gatene i Chalki og nyte den ferske sjømaten i Apieranthos. På Milos kan du seile til urørte strender og se gamle pirat-huler på Kleftiko. Som dessert anbefaler vi vannmelon-pai; en lokal spesialitet som kan gjøre deg gal av lengsel når du har reist hjem igjen.

  Alacati, Tyrkia

  Tyrkia har en plass i mange nordmenns hjerter med sine strålende solskinnsdager og hvite strender. Hvert år reiser tusenvis av turister til Alanya, Antalya og Bodrum. Men hva med å styre unna turistflommen i år og besøke Alacati i Izmir-provinsen? Alacati er fortsatt en godt ivaretatt hemmelighet, så pass på at du reiser før denne vakre byen virkelig blir satt på kartet. Her vil du selvfølgelig finne fantastiske strender, men også fargerike, brosteinlagte gater, windsurfing i verdensklasse og gatekafeer. I nærheten av Urla og Izmir inviteres det til vinsmaking.

  Slovenia

  Slovenia havner ofte i skyggen av sine naboer; Østerrike, Ungarn, Italia og Kroatia, og forblir for det meste uoppdaget. Reiser du utenfor den livlige hovedstaden Ljubljana vil middelalderslott, det alpine bakdroppet, sjarnerende småbyer, krystallklare vann og vindistriktet Vipava Valley forføre deg. Vi anbefaler leiebil for å se så mye av vakre Slovenia som mulig.

  Essaouira, Marokko

  Den pulserende byen Marrakech er en spennende og populær by men vi anbefaler at du legger din neste tur til Marokko til Essaouira. Her vil du bli møtt av vakre strender og late dager. Benytt enhver anledning til å spise fantastisk sjømat, spaser i gatene og nyt den vakre nord-afrikanske arkitekturen, sitt ved havnen på kveldstid og se solen gå ned mens blåmalte båter duver i vannet. Essaouira vil få deg til å planlegge neste tur så snart du kommer hjem.

  Bloggsøk


  Kategorier