Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Bayerns vakreste Innsjøer

  Oktoberfest er godt igang, og etter noen dager med øl og mektig bayersk mat er det nok deilig å dra ut av byen for å få litt ro og fred. Noen av verdens vakreste innsjøer ligger kun en kort kjøretur unna med leiebil.

  Köningsee

  Köningsee er vår favoritt-innsjø. Denne krystallklare innsjøen ligger storslått til, nært den lille byen Brechtesgaden ved grensen til Østerrike der Hitler hadde sitt sommerhus, Ørneredet under 2. Verdenskrig. Det er mange historiske severdigheter å se, men du kan også ta en båttur over vannet, båten stopper flere steder der du kan gå i land. Vi anbefaler å gå av på øyen Saint Bartholomew for å prøve den fantastiske røkte ørreten de serverer her.

  Tegernsee

  Tegernsee ligger vakkert omkranset av Alpene og er omtrent 48 km unna München. Det mest dominerende fjellet som tårner over vannet er Wallberg, som kan nås med kabelvogn eller en frisk fjelltur. Dersom de frister å holde seg ved vannet kan du slappe av og nyte noen bayerske retter fra Bräustüberl Tegernsee.

  Bodensee

  Den mest berømte av Bayerns innsjøer ligger på grensen mellom Tyskland, Sveits og Østerrike og den unike øyen Mainau er åpen for besøkende. Regionen Bodensee ligger i er kjent for vin og epler. Dersom du besøker den gamle byen Lindau; ta turen innom Buchcafé Augustin, en koselig liten bokhandel med en liten kafé i i smågatene i gamlebyen. De serverer hjemmelaget quiche, tyske bakevarer og deilige viner fra område.

  Walchensee

  Walchensee føles nesten som middelhavet, minus lukten av saltvann i luften. Vannet er krystallklart og omkranset av furutrær. Vannet skifter farge fra azurblått til mørkeblått og tilbake. Den 74 kilometer lange turen gjøres lett på en time fra München.

  Wörthsee

  Mellom de to skattede turistdestinasjonene Starnbergersee og Ammersee ligger den lille innsjøen Wörthsee. Sammen med disse to innsjøene, samt Pilsensee og Weißlingersee utgjør de sammen «De 5 innsjøer». Wörthsee tiltrekker hovedsaklig besøkende med sitt krystallklare vann og stille stemning – perfekt etter Oktoberfest.

  Bloggsøk


  Kategorier