Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Besøk Birmingham med bobil

  En av de beste tingene ved en ferie i Birmingham med bobil er beliggenheten: Med Birmingham som utgangspunkt starter du midt i landet. Å reise med bobil gir deg i tillegg uendelig fleksibilitet på reise. Nå har du i tillegg noen flotte muligheter for å spare penger på din neste ferie med vår partner Bunk Campers som gir deg 20% rabatt frem til utgangen av mars 2018. Hent din bobil i Birmingham og nyt turen! Her er noen sightseeingforslag fra Auto Europe!

  Coventry

  Den gamle byen Coventry er fylt til randen med kultur og historie. Byen ble svært skadet under et Nazi Blitz angrep i november 1940 og det store angrepet etterlot byen med store skader. Heldigvis slapp noen middelaldergater uskadet fra angrepet. Noen campingplasser i nærheten: Mousley House Farm Campsite and Glamping (hunder er velkomne), Somers Wood Caravan Park (kun voksne), Kingsbury Water Park Camping and Caravanning Club Site.

  The Cotswolds

  Dra til Cotswolds i jakten på kulturperler. Dykk ned i Englands kulturhistorie mens du går langs koselige gater i landsbyen og beundrer idyllske landsbyhytter. Det er mange campingplasser og velge mellom så du vil ikke ha problemer med å finne et sted å parkere for natten. Nyt friheten og det avslappende landsbylivet; besøk markeder, lokale puber og kjøp lokale matvarer for å diske opp til hjemmelagde måltider i campingvognen. Dersom du vil lære mer om området kan du melde deg på en guidet tur.Noen campingplasser i nærheten: Bourton-on-the-Water Caravan Club, Briarfields Motel and Touring Caravan Park (adults only), Winchcombe Camping and Caravanning Club Site. Peak District National Park.

  Det vakre landskapet i nasjonalparken vil garantert ta pusten fra deg, spesielt om det er ditt første besøk. Velg en av de mange stiene og la en spasertur i naturen. Den friske luften og det vakre området vil gi deg ny energi i tillegg til mange flotte bakdropp til feriebildene dine fra din tur med bobili Birmingham.Noen campingplasser i nærheten: Beech Croft Farm, Laneside Caravan Park, Golden Valley Caravan Park.

  Snowdonia

  Snowdonia er kjent for sin vakre kystlinje, fjellandskap og dype skoger. Reis til Wales og Snowdonia nasjonalpark med din bobil og kom i nærkontakt med naturen. Dette pustberøvende landskapet vil lede deg forbi hundrevis av innsjøer og gjennom fjellandskap. Det perfekte familie-eventyret.Noen campingplasser i nærheten: Llwyn yr Helm Caravan Park, Bwlchgwyn Farm Equestrian Centre, Aberafon Campsite. Det er selvfølgelig også mange andre steder å besøke med din bobil i Birmingham. Book i dag og nyt 20% rabatt med Bunk Campers! Fortell oss gjerne om reiseplanene dine i kommentarfeltet.

  Bloggsøk


  Kategorier