Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Bilen vår - Et familiemedlem

  Mange av oss har et helt spesielt forhold til bilen sin, og mange minner er knyttet til bilen. Husker du dine første bilturer som barn? Kanskje var det til hytten eller til Sverige og Danmark? Hva med første gangen du selv satt bak rattet? Speningen ved å kunne dra hvor du ville og friheten i det å ha førerkort!Det er naturlig at bilen spiller en stort rolle i livene våre ettersom vi tilbringer hele 64,5 år av livet som sjåfører. Dette er lang tid og i mange av livets store hendelser er bilen med oss.

  Tenåringstiden

  Mange begynner å kjøre bil med foreldrene når de er 16. Det er nå livet bak rattet begynner og spenningen ved å kjøre er berusende. Å være sjåfør er en del av voksenlivet og følelsen av å selv holde i rattet for gørste gang glemmer man aldri. Det er en stor dag å få førerkort og mange gjør dette på – eller rett etter 18-årsdagen. Husker du den første bilen du hadde? Lånte du den eller var den din helt ege? Kanskje kjøpt for konfirmasjonspengene?

  Universitets-og høyskole årene

  Mange av oss ble kjørt med bil til kollektivet eller campus for å flytte ut. Noen av oss tok bil til forelesninger. Dette er en gylden tid der alt du eier passer fint inn i en stasjonsvogn som flyttebil, alle muligheter og dører står åpne. Du drar på bilturer med venner, sover kanskje i bilen mer enn en gang, drar på dates, fester på camping og festivaler. Det er np livsvarige vennskap dannes og livet ligger foran deg.

  Familieliv

  Etter skolen begynner en ny del av livet. Man fantaserer om en sportsbil hele livet men begynner å tenke på drivstofføkonomi, plass og gjensalgsverdi. Man begynner å bli voksen. Du kjører din førstefødte hjem i bilen din og kjører dem senere til aktiviteter før du tar dem med på bilturer selv. Kanskje til hytten? Eller til Sverige og Danmark? Og sakte men sikkert kommer dagen når det er du som skal sitte i passasjersetet mens ungene tar sine første timer bak rattet på din bil. Fortell oss gjerne om dine opplevelser!

  Bloggsøk


  Kategorier