Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Budsjettvennlig familieferie

  I ferien er det tid for å ta en pause fra jobben, lade batteriene, se verden og nyte selskapet til familie og venner. Det finnes ikke noe bedre og det er hyggelig å nyte solen og aktiviteter sammen på familieferie.Desverre kommer disse aktivitetene ofte med en høy pris. Turister fra europeiske land bruker i gjennomsnitt 2542,15 euro på en to ukers ferie. Denne statistikken kommer fra en studie gjort av Auto Europe i 2017 med deltakere fra flere EU land. På tross av dette tallet er det mulig å holde seg innen budsjettet og gjøre det meste av tiden på ferie. Enten du vil svømme i havet, besøke verdenskjene museer, nyte lokal mat eller gå langs brosteinslagte gater i solen vil du finne nyttige tips her.

  De fleste monumenter, parker og historiske monumenter har gratis inngang eller lave billettpriser. Ofte er det rabatter å hente så husk å vise seniorkort eller studentbevis hvis du har det. I tillegg; dra nytte av søndagene for å besøke museer og lokale attraksjoner gratis. De fleste europeiske byer har websider som informerer om rabatter og åpningstider.Apropos websider; gjør en vane av å sjekke lokale nettsider, spesielt nyheter og eventer. På denne måten blir du informert om det som skjer i lokalområdet enten det er markeder, festivaler, konserter eller familieaktiviteter.

  Du opplever også lokalkulturen ved å prøve tradisjonelle retter. Mye er nytt for norske ganer. Unngå de mest populære turiststedene da disse ofte har høye priser. Dra utenfor allfarvei og spør de lokale hvor du får den beste tradisjonelle maten. Du vil ikke bli skuffet. For å spare penger; ha piknik på stranden og unngå å spise ute hver dag.De fleste byer har gratis sightseeingturer til fots. Dette er en flott måte å bli kjent med byen de første dagene og du får tatt flotte feriebilder. På regnværsdager kan du bruke offentlig transport og se byen på en ny måte. Det er enkelt å hoppe av bussen om du ser noe som fanger oppmerksomheten din.Hva er dine tips? Pleier du å holde budsjettet på ferie? Fortell oss gjerne om dine vaner og ferieplaner i kommentarfeltet under!

  Bloggsøk


  Kategorier