Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  De 5 beste road trips i Europa

  Europa har facinerende storbyer og vakkert og variert landskap. Om du velger å dra på road trip gjennom Europa kan vi garantere deg en ferie du aldri vil glemme. Fra fjell og innsjøer til kystbyer og store metropoler; du vil få se det beste av Europa og garantert drømme deg tilbake.Hvis du kunne velge fritt, hvor ville ferden gått? Bli med i vår konkurranse for sjansen til  å vinne et Amazon-gavekort til en verdi av 25€.Vi presenterer våre topp 5 road trips gjennom Europa; i Spania, Italia, Frankrike og Portugal.Les videre, vi håper du blir inspirert! Road Trip Spania – Catalonia og ValenciaBegynn reisen i kultursentrumet Barcelona, og nyt den katalanske maten, arkitekturen og storbyfølelsen. Pas på at du besøker attraksjoner som Museo Picasso, Casa Amatller og Casa Lleó Morera. Deretter kan du sette deg i din leiebil og dra til Tarragona mellom Barcelona og Valencia. Denne vakre havnebyen blir ofte forbigått på pakketurer og du vil ikke angre på at du stoppet her.. La deg transportere tilbake i tid av de romeske ruinene og prøv tapasretter før du drar videre til Valencia. Byen utforskes best til fota så la leiebilen stå mens du er her! Siste stopp er den vakre og populære kystbyen Alicante.

  Road Trip Frankrike – Den franske rivieraDen franske riviera oser av luksus og lover en uforglemmelig ferie du vil fantasere om når den norske vinteren kommer.. Vår planlagte road trip tar deg fra Monte Carlo via Nice og Frejus til St. Tropez. Start i Monaco-Ville, en vakker middelalderlandsby. Se det beste Monte Carlo har å by på før du drar videre med din leiebil til Nice. Nice har et stort utvalg kunstmuseer og et pulserende natteliv. Gå heller ikke glipp av gamlebyen Vieux Nice. Neste stopp på veien er Frejus der du finner sjarmerende kystkultur og fantastiske strender med myk, hvit sand. Etter reisen lover St. Tropez deg avslapning og strandliv. Dersom du besøker i juni er det verdt å få med seg poloturneringene.Det er også fantastiske shoppingmuligheter og mange luksuriøse nattklubber.

  Road Trip Italia – Lazio SabinaDin road trip i Lazio Sabina starter i Roma, evighetens stad og ender i Terni. De fleste turister holder seg i den historiske hovedstaden Roma underhele oppholdet, og om du velger å bli er det mer enn nok å se og gjøre. Utenfor Roma venter en helt annerledes Italia-opplevelse og du vil ikke angre. Kjør til høylandet i Sabina regionen til Rieti og pass på at du prøver de lokale olivenoljeproduktene. Amatrice er neste stopp med sine små gater og historiske bygninger før du kommer Terni via Lago di Campotosto reservatet.

  Road Trips Spania – AndalusiaBegynn reisen i historiske Sevilla, den rike kulturarven og skjønnheten i denne regionen vil gjøre at du lengter tilbake hver gang. Se den historiske arkitekturen og moderne flamenco og ikke glem og smake på et stort utvalg tapas. Du finner garantert en ny livrett i Andalusia og om du er på diett kan du unnskylde deg med at du er på ferie! Turen går videre til Malaga – en tradisjonell andalusisk havneby og kulturelt knutepunkt. Videre skal du til Cordoba via Granada. To vakre byer fylt medf maurisk arkitektur og koselige gater.

  Road Trips Portugal – Lisboa til SintraPortugals hovedstad er garantert å ta pusten fra deg! Det er ikke uten grunn at landet har 7 millioner besøkende i året. Portugal lover sol og varme, fantastisk sjømat og spennende kulturer. Ta inn landets spennende historie med en road trip som starter i Lisboa og tar deg til Obidos og videre til kystbyen Nazare og Sintra – en fortryllende fjellandsby! Ikke glem å legge fra deg kartet og gå på oppdagelsesferd i byene du kommer til for å oppleve det ekte Portugal!

  Inspirasjon finner du mer av på våre road trip sider! Om du har spørsmål er det bare å ta kontakt på +47 219 54 186, våre medarbeidere gleder seg til å hjelpe!

  Bloggsøk


  Kategorier