Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  De forskjellige typer ferie

  Hvis du tenker på den perfekte ferien, hvem er du sammen med? Kjæesten, familie, barna eller kanskje venner? Kanskje du helst reiser alene?Hvor ville ferden gå? Hvem vi reiser med forteller mye om hvem vi er og hva som er viktg for oss. Vi har sett på de frorskjellige typer feriegjester basert på hvem de reiser med.

  FamilieferieHer tenkte du enten «så hyggelig» eller «så kjedelig». For at en familieferie skal gå fine og være uten gnisninger må medlemmene virkelig like hverandre. Hvis en familie har sterrke bånd kan det være hyggelig å reise på ferie sammen. Familieferier går ofte til resorter ved havet, men det finnes mange andre flotte alternativer; for eksempel Disneyworld i Paris elller Disneyland i Orlando. Feriepakker tilbyr ofte aktiviteter for de minste slik at foreldrene kan få litt tid for seg selv.

  Ferie med vennerVenner er den familien du velger selv. Ferie med venner kan likevel bli litt som å flytte inn md kjæresten; du elsker å tilbringe tid med dem med det er litt for tett. For å skape hyggelig stemning; ta et steg tilbake og tenk før du snakker.

  SoloÅ reise alene kan høres ensomt ut men det har sine fordeler. Du treffer nye og spennende mennesker og du reiser helt etter eget hjerte med mye frihet og fleksibilitet. Du får tid til å nyte akkurat de aktiviteter og opplevelser du selv ønsker helt uten å ta hensyn til andres ønsker.Med kjærestenÅ reise på ferie med kjæreste kan være en fin måte å komme vekk fra hverdagens kjas og mas og tilbringe kvalitetstid sammen. Det er en fin måte å få liv i glørne når romansen kjøler på grunn av jobbstress og sure sokker. Del gjerne dine tanker med oss under og fortell oss hvordan du liker å reise.

  Bloggsøk


  Kategorier